Setari Cookie-uri

Curs de seductie si feminitate: 12 concepte pentru a trezi atractia sexuala

La fel cum tie iti plac aromele parfumurilor si gustul de vanilie la fel si lui ii plac formele rotunde si miscarile de vino incoace.

Stop! Nu-i adevarat! Nu te-am imbracat in zestre de calugarita, lasa sa-ti pice o bretea de pe umar, o crapatura, o mulaciune, dar nu te descoperi total, fi mai zgarcita cu goliciunea ta, lasa-l sa-si doreasca mai mult, pune-l la munca, sa-si foloseasca imaginatia.

Nu mai gandi pentru el, nu-i mai usura viata, fara fantasme se stinge, invita-l sa te picteze, nud..

3. Libertate vs Posesivitate

Posesivitatea il inspaimanta si fuge! Nu pe toti...sau pe toti?

La inceput pare misto sa ai pe cineva prin preajma care-ti satisface toate dorintele si mofturile, tu nu trebuie decat sa deschizi gura sa-ntrebi si sa inghiti ce-ti da partenerul. Sunt satul, asta-i iubire, murmura animalul de casa. Am o relatie, inseamna ca-s matur si fericit, am statut social, casa, masa, sotie si copii. Nu stiu ce sa zic, asta-i tot? Si-atunci, de ce nu esti fericit?

El nu face o miscare fara ea, si ea e in extaz cand ii cere chilotii, sosetele, periuta de dinti, sexul, mancarea, unde-i? Asa incep dialogul iubirii. Nu poate respira fara mine, nu se descurca, e mort daca plec de acasa, daca-l las.

Ma suna, nu gaseste nimic... ea rade, mie imi vine sa plang, ce-i asteapta... Camasa asta ce ti-am luat-o, ai iesit fara mine, ti-o rup, zis si facut. Asta s-a intamplat. Ma iubeste, e nebuna! Ce fain..sunt tot impreuna. Ea a vrut sa se sinucida, sau cel putin sa simuleze o sinucidere, lesin, daca nu vii acum acasa ma omor, sar de la etaj, el a zburat spre ea, nu pot sa ranesc un suflet, ma iubeste. Vezi ca te arzi, o sa cazi, spargi. Ai grija!! Cine vorbeste? Mama sau iubita? El e imatur, ea e protectoare, se simte bine doar daca il slujeste pe el, altfel se simte pierduta. Ea il indoapa, el inghite si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Sau nu?!

Pediatrul Aldo Naouri descrie lumea, ca o societate de mame atotputernice, care nu viseaza decat sa-si tina la nesfarsit copiii in uterul fara fund.

Nu-i asa ca viata-i frumoasa? Fara pretentii divine, fara declaratii de iubire, fara promisiuni smulse la betie, tacere totala, asteapta ca o proasta sa fii ceruta de sotie, si daca cererea nu mai vine? Daca initiezi vreo discutie mai serioasa risti sa nu-l mai vezi vreodata. Daca il intrebi de ce n-a venit azi-noapte acasa, pleaca de unde a venit. Daca ii arunci o propunere pe termen lung se simte sufocat. Daca ii spui ca-i imatur presupune ca-l provoci la mai mult. Specialistii in iubire zic sa taci, tu ce faci?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.