Setari Cookie-uri

Curs de seductie si feminitate: 12 concepte pentru a trezi atractia sexuala

La fel cum tie iti plac aromele parfumurilor si gustul de vanilie la fel si lui ii plac formele rotunde si miscarile de vino incoace.

Iubeste-te pe tine, fa-ti mult bine, urmeaza-ti pasiunile, iesi in lume, zambeste, distreza-te si nu astepta ca o disperata sa te ceara de nevasta. S-au maritat multe, sa nu crezi ca traiesc altfel decat tine. E timp pentru toate, dar nu e timp pentru regrete..daca iti joci cartile bine imbraci si rochia de mireasa. Doreste-ti!

4. Bunatate vs agresivitate

Daca incerci sa-l domini, sa-i ameninti personalitatea si libertatea nu mai apuci a doua intalnire. Esti gresiva, autoritara, amazoana? Ai grija ca-l sperii, o sa se simta castrat si viata sexuala si emotionala n-o sa mai ai, alta sigur va beneficia de pe urma “operei” tale.

Imi aduc aminte de zilele mele de amazoana, mi se zicea Andrei. Cum asa? Din lipsa de predare a unei lectii importante despre feminitate, diferentiere de gen, de abia la maturitate am invatat sa fiu femeie, acum as introduce un curs de iubire si sexualitate, ca sa nu mai ajungem sa ne dam cu capul de toti peretii fiindca baiatul de care suntem indragostite ne spune ca suntem cel mai bun prieten al lui.

Daca esti prea buna, iarasi nu-i prea grozav pentru tine si viitorul tau conjugal. Atentie pe unde calci. De ce femeia trebuie sa-si bata atata capul? Si barbatul este de la sine inteles? De ce tu masori cat dai si primesti, de ce el ia tot ce vine spre el si da cat ii cade bine? De ce nu ma mai satur de el? De ce el ma-nlocuieste cand nu se mai regaseste langa mine?

Concluzie? Fii o scorpie, adu-ti aminte ca fetele rele ajung unde vor ele. Pana cand? Pana le convine, pana pot..:-) Fii cum esti, nu functioneaza in cazul ai fost abuzata si parasita de atatea ori. Iti dau tot, functioneaza daca esti bine infipta in lume, cand dai pe-afara cu increderea in sine si nici atunci nu ti-e totuna cand se cara la alta si uita de tine.

Nu-l lasa cu senzatia ca a castigat lozul cel mare, nu fii atat de generoasa in declaratii de iubire si-n asigurari de viata. Creste miza de fiecare data cand il simti ca e sigur pe tine, foloseste-te de legea atractiei si a respingerii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.