Setari Cookie-uri

Curs de seductie si feminitate: 12 concepte pentru a trezi atractia sexuala

La fel cum tie iti plac aromele parfumurilor si gustul de vanilie la fel si lui ii plac formele rotunde si miscarile de vino incoace.

5. Transparenta vs Mister

Cum sa mai pozezi? Ce masca sa mai porti? Ce fard sa mai folosesti? Renunta la a te mai dezbraca din prima daca chiar iti place si te vezi langa el mai mult de-o noapte. Discutiile despre fostii si partidele de amor nebun incuie-le in sertarul trecutului daca-l vrei viril, increzator si doritor. Cati barbati ai avut? Intrebare capcana, nu raspunde, intoarce cd-ul conversational, ia fraiele in mana, nu-i inchide gura, nu e treaba ta si nici nu-i da un numar, te-ai soca sa vezi ce-nseamna pentru el 5 la numar. :-))

Nu-i da ocazia sa cantareasca ce-i prea mult, ce-i prea putin. Care-i fantezia ta sexuala? El se asteapta la sex in trei si tu-i spui sex sub clar de luna. Nu intra in jocuri periculoase la inceput.. Fara declaratii siropoase, esti cel mai bun, mi-ai oferit cele ami multe orgasme, esti un zeu, noroc ca te-am intalnit, esti jumatatea lipsa, sufletul meu pereche. Fuge!!!

Arta seductie nu inseamna altceva decat pastrarea unei aparente de mister, transmite-i ca crezi in tine si -ti iubesti viata mai mult decat orice angajament, nunta-n cer. Pune-l pe jar, stai linistita, nu dispare din peisaj, fii curajoasa, nu-i raspunde tot timpul la telefoane, esti implicata, nu pasesti telefonul, te-am sunat, ma bucur sa te aud, cum ti-a mers azi?

Nu-l lasa sa te acceseze oricand, se plictiseste. Ofera-i un pic si retrage-te. Nu-i da totul pe tava, e ca si un copil mic care primeste cadou un puzzle gata lipit, nu mai e atractiv, invita-l sa aseze piesa dupa piesa, si nu in fiecare seara. E timp..daca-l vrei pe termen lung.

Daca ai doar o nevoie de satisfacut, da-i drumul. Dar sa nu te aud peste o saptamana, “m-am indragostit, de ce nu ma cauta?!”. Fa diferenta dintre o aventura si o relatie pe termen lung! Ambele iti sunt permise, doar vaicareala este interzisa. Asta-i un curs de seductie si feminitate, inscriete-te in inima lui.

6. Inteligenta vs Prostie

Nu da pe afara cu discutiile savante dar nici nu poza in blonda. Spun asta, ca tot aud, se poarta proastele, nu inteligentele. Curent ciudat, sa separi albul de negru... Nu e dobitoc, vede si aude, apreciaza inteligenta si il sperie prostia. Moderato...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.