Setari Cookie-uri

Razboiul verighetelor si al degetelor goale: Femei maritate vs. femei singure

Este un razboi care nu se poarta cu sange si vieti omenesti, ci se poarta cu priviri otravite, cu neintelegere, cu sageti aruncate din ochi, cu invidie si rautate, cu priviri incrucistate sau piezise, cu vorbe nespuse (sau prea spuse cu pofta, necaz, frustrare sau rautate cateodata), cu sentimentul de ratare in masura in care in campul vizual al exponentelor feminine intuiesti cuvantul implinire si fericire.

Daca esti singura casatorita intr-un grup de femei single, esti cea care s-a dedat prejudecatilor, femeia care de frica singuratatii de una singura a acceptat compromisurile singuratatii in doi, cea care se dedica exclusiv indatoririlor sale de mama si sotie sau cea care a facut pe dracul in patru ca sa cucereasca un barbat. Si cum l-ai facut sa se aseze la casa lui?... Secretul iti apartine exlusiv. Razi, glumesti, spui ca te-a dragostea afara din casa si te-a mutat in casa altuia, ca cineva trebuia sa iti duca si tie gunoiul, ca te-ai casatorit pentru parintii tai si toate neamurile, ca tanjeai prea mult dupa o poseta Louis Vuitton si nu ti-ai permis-o singura, dar cand trebuie sa dai un raspuns tu stii cel mai bine.

Si poate ca facem parte din lumi diferite sau aceleasi, poate ca ne intelegem sau nu dorintele, asteptarile si modul de viata, insa trebuie sa ne acceptam unele pe altele. Credeti ca se poate?

Citește și:

Ramona

Foto: Hepta.ro

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.