Setari Cookie-uri

Criza dinaintea casatoriei

Criza dinaintea casatoriei se manifesta ca un sindrom caracterizat prin stare de nervozitate excesiva, cresterea irascibilitatii, agitatiei, insomnie, certuri frecvente cu parterul, poate si cresterea repulsiei fata de soacra sau chiar atacuri de panica.

Criza dinaintea casatoriei se manifesta ca un sindrom caracterizat prin stare de nervozitate excesiva, cresterea irascibilitatii, agitatiei, insomnie, certuri frecvente cu parterul, poate si cresterea repulsiei fata de soacra sau chiar atacuri de panica.

gafe nunta Ei bine, un procent mare din cuplurile aflate in pargul casatoriei sufera de acest "sindrom". Pe Forumul Grace cititoarele noastre au o groaza de destainuri cu privire la criza dinaintea casatoriei. Sa fie oare ceva firesc? Sau este un semn de cum se vor comporta cei doi in situatii dificile, "la rau" dupa cum va spune juramantul? Apare oare anxietatea, mai ales in cazul barbatilor? Sau sa fie de vina doar suprasolicitarea si agitatia pregatirilor de nunta de vina?

Citioarea noastra elena8820 este cea care deschide topicul: " Fetelor, nu vi se intampla ca dupa ce fixati data nuntii sa aveti multe dubii si indecizii asupra acestui fapt? Eu ma casatoresc in august 2010 dupa o rel de 3 ani, numai ca uneori, cand ne certam imi pun intrebarea... oare merita? Sa traiesc toata viata asa????"

Citește și:

Freya incurajeaza insa "rezistenta" la acest "sindrom: "Buna!
Sunt Cami si e prima data cand postez pe acest site cu toate ca il urmaresc de ceva vreme...De fapt, cand am inceput sa citesc subiectele de aici nici macar nu era vorba de casatorie la mine.In fine,timpul a trecut si anul acesta in mai avem si noi nunta dupa o relatie de 2 ani si jumatate, insa noua chiar nu ni se intampla sa ne certam.Stiu ca suna un picut ciudat, dar chiar asa e.Pe cand l-am cunoscut pe actualul meu logodnic nu ne-am impacat deloc,nici macar nu stiu daca a fost scanteia aceea de inceput,insa acum sunt ferm convinsa ca n-as schimba nimic la viata mea.E adevarat ca de ceva vreme tot vorbeam de casatorie,insa atunci cand a venit momentul si m-a cerut am stiut ca asta e ceea ce ne dorim.Asa ca planurile merg inainte si nu avem nciun fel de dispute.Sper sa ne ajute D-zeu sa fie asa toata viata!Si pe voi....cele care urmeaza sa va casatoriti in anul acesta sa va ajute!
Pupici! "

Citește și:

KMA este destul de afectata: "SI EU SUNT FOARTE FOARTE STRESATA, IN FIECARE NOAPTE VISEZ CHESTII DESPRE NUNTA, si mereu se sfarseste cu anularea nunti (IN VIS) din diverse motive, ba nu aveam nasi, ba nu e gata rochia de mireasa, etc.. Trec printr-un stres continuu, plus ca o amica m-a visat ca eram imbracat in mireasa si plangeam... Sper ca toate acestea nu fie de rau, sunt un picut superstitioasa si din acest motiv imi e cam frica."

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.