Setari Cookie-uri

Criza dinaintea casatoriei

Criza dinaintea casatoriei se manifesta ca un sindrom caracterizat prin stare de nervozitate excesiva, cresterea irascibilitatii, agitatiei, insomnie, certuri frecvente cu parterul, poate si cresterea repulsiei fata de soacra sau chiar atacuri de panica.

Dsimona ne sfatuieste: "Fetelor, stati linistite, daca este sa se intample ceva rau, se va intampla oricum. Nu are rost sa te lamentezi cu un an inainte pentru ca apar probleme chiar in cuplu din cauza stresului continuu. Si eu visam tot felul de lucruri nedorite despre nunta(a fost anul trecut in iulie) si unele chiar s-au adeverit - mi s-au uscat forile chiar cu cateva ore la restaurant si au fost facute alte aranjamente florale( la fel de frumoase, dar nu erau cele alese de mine), nu au sosit invitatii la ora care trebuie ci mult mai tarziu si cireasa de pe tort, fix cu doua ore inainte de a merge la biserica am ramas fara nasi( nasa era insarcinata si a avut o criza grava) si fa rost de nasi, noroc cu cei mai buni prieteni care fara ezitare i-au inlocuit cu totul, chiar si-au luat in serios rolul de parinti spirituali si datorita lor totul a fost mult mai frumos si ne-am distrat fantastic. Si acum ne amuzam teribil de faptul ca si noi si nasii avem aceeasi varsta(28-30 ani) si s-a intamplat totul ca asa a fost scris. Asa ca fetelor lasati grijile si ganditi-va doar ca nunta trebuie sa fie de fapt o incununare a iubirii voastre, nimic altceva. Oricum nu o sa isi aminteasca nimeni , inafara de tine ca mireasa cum a fost rochia si ce gust a avut totrtul, credeti-ma pe cuvant. Si asta pentru ca noi femeile parca avem creierul conectat altfel. Altele sunt lucrurile cu adevarat importante. Asa ca ZAMBITI si FITI FERICITE."

Citește și:

Pentru voi cum decurg pregatirile de nunta? Cu mult stres sau ati gasit solutiile de combatere a tuturor acestor efecte... nedorite? Daca da, va invitam sa ni le marturisiti si noua mai jos, in rubriza de comentarii, sau pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.