Setari Cookie-uri

Singuratate in doi?

O relatie fericita se caracterizeaza prin echilibru si armonie. Perioada tatonrilor, inceputul reprezinta momentul cel mai captivant, cand dorinta de a-l revedea pe cel iubit pare sa dureze la infinit. Insa, oricat de compatibili am fi,trebuie sa mentinem vie pasiune, interesul pentru celalalt. Altfel intervine monotonia, dorinta de schimbare.

Uneori ne amagim, acordand o adoua sansa si in scurt timp constatam ca ajungem in aceeasi situatie de la care am plecat. Rareori se intampla ca o pauza sa apropie si mai mult partenerii. Daca sentimentele sunt cu adevarat puternice, o despartire temporara nu poate dura mai mult de cateva zile. Teama de a-l pierde pe celalalt se va intesifica si reactia nu va intarzia sa apara.

De aceea, pauza nu este decat o amanare dureroasa a despartirii. Chiar daca nu-i usor de acceptat, este solutia cea mai sanatoasa pentru o relatie care nu mai poate fi readusa la viata.

Nu accepta sa te complaci intr-o relatie doar sperand ca maine va fi mai bine. Uneori, anumite greseli, vorbele grele spuse in trecut, se vor resimti si in prezent, chiar daca dorinta de a le depasi exista.

Cand te simti ranit, schimbarea este singurul lucru care te motiveaza sa mergi mai departe. Alege sa iti petreci timpul redescoperind prietenii neglijati, micile placeri la care ai renuntat candva pentru a-i face pe plac. Singuratatea nu inseamna izolare, ci curajul de a spera la un nou inceput.
Citește și:

Sursa: Kudika.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.