Setari Cookie-uri

Adevar sau provocare!?: Atractia relatiilor nonconformiste si interpretarea lor psihologica

Psihologic vorbind, ce-i face pe barbatii casatoriti sa fie atat de atragatori? Si de ce gravitam vesnic in jurul "baietilor rai" daca stim ca nu ne fac tocmai bine?

Puterea subjuga, atrage ca un magnet. Prin natura lor, barbatii trebuie sa fie siguri pe ei si increzatori. “Barbatii rai” stiu cum sa vorbeasca cu o femeie si de obicei ii spun ceea ce intuiesc ca vrea sa auda. Nu se supun conventionalului, nu isi cenzureaza partea negativa, nu-si ascund opiniile. Cu toate acestea par o enigma de nedescifrat. Mai mult ca sigur ca dorinta de a dezlega misterul masculinului “rau” iti face sangele sa pulseze mai iute. Iar “rau” inseamna de fapt “altfel”, nonconformist, neconventional.

“Barbatii rai” adopta o atitudine indiferenta. Indiferenta deranjeaza, este nesuferita, considerata periculoasa, insa atrage. Ca focul. Instinctiv, incerci sa spargi zidul de indiferenta. A reusi acest lucru creste enorm stima de sine. Barbatii rai sunt instabili sentimental si cel mai probabil, femeile constientizeaza acest lucru, dar ceea ce ti se refuza si se prezinta ca fiind indisponibil castiga iarasi un plus de atractivitate.

Citește și:

Barbatii rai sunt insa fermecatori si stiu cum sa cucereasca o femeie daca vor. Constientizarea faptului ca si alte femei ii considera atragatori mareste de altfel gradul lor de atractivitate. Barbatii rai nu sunt usor de sedus, ceea ce reprezinta cu siguranta o provocare. Dar nimeni nu spune insa ca este imposibil. De ce sa nu merite a fi incercat?

“O fata buna este femeia care s-a conformat regulilor intreaga sa viata. A fost invatata sa traiasca intr-un status quo continuu si sa fie, sa faca, sa doreasca ceea ce ceilalti cred ca ar trebuie sa fie, sa faca, sa isi doreasca. Aceste femei nu au avut oportunitatea de a fi cu adevarat ceea ce sunt si de aceea sunt atrase de barbati care se razvratesc impotriva regulilor. Avand ca partener un astfel de barbat, femeile simt ca traiesc, ca se razvratesc la randul lor”, este de parere psihologul Carole Stovall, director al Institutului Psihologic Albemarle din Washington, D.C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.