Setari Cookie-uri

Replica Lui: Ma gandesc la tine, iubita mea...

M-am gandit la tine, iubita mea, am plans cu tine si dupa tine, m-am gandit la randurile pe care le-ai scris pentru mine, la cuvintele dure pe care mi le-ai spus in fata, la adevarul crunt pe care mi l-ai prezentat si la plecarea ta, care m-a durut cel mai mult. M-am privit in oglinda, mi-am analizat comportamentul, mi-am vazut ridurile, mi-am privit trecutul si te-am avut tot timpul in suflet, nu ai fost plecata nici macar o secunda!

Am fost un criminal, la fel de bine puteam sa-ti scot inima din piept, nici nu ar fi trebuit sa te rog sa mi-o dai, as fi intins mana si ti-as fi luat-o pur si simplu, dar stiam ca esti superioara tocmai prin aceasta daruire cu care eu nu voi putea niciodata sa ma mandresc. Pentru ca tu ai fost create pentru a ma iubi, tu ai inteles ce inseamna daruirea, pe cand eu am invatat cu tine, am invatat pe parcursul anilor ce inseamna sa fii fericit, ce inseamna sa fii mangaiat, ce inseamna sa comunici cu cineva, lucrurile acestea eu nu le-am avut inainte de a te cunoaste pe tine. Inima mea era de gheata, eram rece si rational, gandeam totul mathematic si niciodata nu am crezut ca ma voi indragosti. Si chiar daca nu voi putea niciodata sa ajung la inaltimea sentimentelor si daruirii taale, iti spun sincer, din tot sufletul si cu toata taria de character de care mai pot da dovada ca Te iubesc!

Citește și:

Eu nu am crezut vreodata ca voi ajunge sa ma caciulesc, sa cersesc dragostea unei femei, sa o implor sa nu ma paraseasca, sa cad in genunchi in fata ei pentru a se intoarce la mine, dar o fac pentru ca am realizat ca esti dragostea vietii mele, esi tot ce mi-am dorit, esti tot ce am visat vreodata intr-o femeie si singura care ma cunoaste mai bine decat ma cunoaste chiar mama mea. M-am schimbat in bine de cand te-am intalnit, m-am maturizat cu tine, m-ai invatat lucruri noi, frumoase, m-ai facut sa inteleg multe pe care alti barbati nu le afla niciodata, pentru ca nu vor sa le afle, pentru ca sunt prea orgoliosi sa accepta sfaturile unei femei si pentru ca sunt prea ingusti la minte sa inteleaga orice inafara de propria lor persoana si sunt mandru ca sunt in genunchi in fata ta, pentru ca meriti, pentru ca esti intr-adevar un om exceptional!

Am vrut sa dovedesc faptul ca noi suntem rasa superioara, arienii masculi, barbati feroce, sefii clanului, cei care dau ordine, carora nu le pasa de nimic, razboinici fara suflet, fara mila si fara regrete si nu am dovedit nimic! Am dovedit doar ca sunt incomplet fara tine, am dovedit doar ca sunt un prost pentru ca nu am stiut sa te apreciez, am dovedit ca de fapt toti barbatii adevarati tin cu dintii de o relatie stabile si de o femeie buna, dar ca aparent, toti vrem sa epatam si sa ne erijam in niste exemplare demne de respect prin impunerea fortei si ne dovedim superioritatea detinand suprematia aparenta, avand puterea doar pentru ca se defineste pentru noi prin posibilitatea de-a abuza de ea, fara a realize ca, in profunzime gustul pentru spirit, oricat de slab ar fi, te uneste cu universul!

Citește și:

Un articol de Alexandra Popovici
Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Cateodata
Intalnire cu Cel care trebuie
Afla trasaturile de personalitate in functie de grupa sanguina

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.