Setari Cookie-uri

Nu te mai iubesc, draga mea...

Nu te mai iubesc sunt cuvinte al caror sens este universal. Indiferent de cultura din care provenim, indiferent de religia pe care o avem, daca suntem femei sau barbati, aceste cuvinte provoaca aceeasi teama, aceeasi drama. Ceea ce urmeaza in urmatoarele randuri, este o lectie de viata!

Dar eu nu am vrut sa inghit scenariul lui. I-am raspuns: <>.
<>, mi-a raspuns el.

"Du-te intr-o calatorie in Nepal. Construieste o curte interioara. Transforma-ti garajul intr-o pestera. Cumpara-ti setul de tobe pe care ti l-ai dorit mereu. Fa orice altceva decat sa ne ranesti pe mine si pe copii cu o miscare necugetata, cea despre care vorbesti>>. Apoi mi-am repetat replica: <>" Scriitoarea Laura Munson

“Nu vreau distanta, vreau sa ma mut”, a raspuns el. Mintea mea a intrat intr-o cursa nebuna, continua Laura. Era vorba despre alata femei? Droguri? Alte secrete? Dar m-am oprit. Fiindca nu vroiam sa sufar.
M-am dus la biroul meu si am cautat pe Google expresia: <> si m-am intors cu o lista de lucruri pe care le puteam face pentru a-i da mai multa libertate. Am ramas foarte puternica. Puteam sa vad durerea din ochii lui dar am ramas puternica.

Citește și:

“Inteleg ce intentionezi sa faci. Vrei sa ma trimiti la terapie psihologica si nu vei avea de gand sa ma lasi sa ma mut si ii vei folosi pe copii impotriva mea”, a spus el. “Nu am spus niciodata asta: Te-am intrebat doar ce am putea sa facem ca sa iti dam mai multa libertate...”

Vizionare placuta


Este jurnalistă, artista și activistă pentru drepturile omului (cu aripi de Powerpuff girl feministă incluse). E tare mândră că face parte dintr-o echipă cool&smart alături de fetele...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.