Setari Cookie-uri

Cum il faci sa te iubeasca mai mult...

Nu este o surpriza faptul ca femeile determina deseori schimbarea intr-o relatie. Dupa modul in care lucrurile evolueaza in societatea contemporana, femeile isi doresc ca partenerii lor sa se implice mai mult, fie in viata sociala sau in activitatile casnice sau familiale; acestea sunt moduri de manifestare a sprijinului si afectiunii pe care femeile le cauta in general.

De indata ce oamenii se simt in siguranta, iubiti, doriti prin atingeri, isi permit sa fie deschisi si vulnerabili din multe puncte de vedere. Isi permit sa investeasca emotional, ceea ce nu sunt dispusi sa faca daca nu se concentreza pe atingeri.

Sa-i acorzi partenerului ceea ce isi doreste nu este un act de altruism ci dimpotriva, o manifestare a interesului pentru sine. Esti rasplatit in multe feluri. Este, evident, beneficu al direct de ordin sexual. Relatia beneficiaza deoarece intimitatea este imbunatatita; partenerul tau este mult mai dispus sa se manifeste verbal odata ce legatura fizica este realizata.Se creeza energie, si astfel te simti mai plin de viata. Iar avantaje se regasesc si la nivelul perceptiei despre sine, intrucat te consideri o fiinta umana energica din punct de vedere sexual.

Cand stii ca e momentul sa te opresti din vorbit si sa actionezi? Cand realizezi ca ai discutat despre sentimentele tale, ai explicat lucrurile de nenumarate ori, ai amenintat, invinovatit si totusi vorbele tale nu au dus la nici un rezultat, e timpul sa te opresti din vorbit si sa pretinzi ca partenerul tau nu poate auzi un cuvant din ceea ce spui spune Wiener-Davis. Experimenteaza ceva.

Cand le sfatuiesc pe femei sa fie mai active sexual, nu ma refer numai la innitierea actului in sine, desi acesta este o prioritate, afirma ea. Inseamna si sa faci pe cineva sa se simta dorit. Sa flirtezi, sa ii faci complimente,sa fii pasionala in vestimentatii si atitudine. Include aluzii sexuale in biletele pe care sa le lasi in locuri inaccesibile copiilor.

Acestea sunt eficiente in mentinerea pasiunii unei relatii.

Multe femei stiu aceste lucruri insa nu le pun in practica pana ce partenerii nu isi schimba comportamentul. Si invers. Este o caracteristica intrinseca conditiei umane sa fii tandru cu partenerul tau daca simti ca acesta depune eforturi sa fie iubitor cu tine. Exista intotdeauna temerea ca daca oferi primul risti sa nu fii rasplatit.

Dar este o metoda ineficienta sa astepti ca partenerul sa faca prima miscare? Devini mai putin probabil ca partenerul sa-si manifeste afectiunea fata de tine. Cand esti reticenta, ii transmiti sotului tau ca el e cel care trebuie sa aiba grija de sine, si nu tu. Dezvolta o atitudine defensiva , ceea ce la barbate semnifica furie sau retragere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.