Setari Cookie-uri

Cum sa nu te casatoresti cu barbatul gresit

In adancul sufletelor lor, multe femei stiu ca nu ar trebui sa faca pasul casatoriei si cu toate acestea merg in fata altarului alaturi de un barbat de care vor fi nevoite sa divorteze mai apoi.

In adancul sufletelor lor, multe femei stiu ca nu ar trebui sa faca pasul casatoriei si cu toate acestea merg in fata altarului alaturi de un barbat de care vor fi nevoite sa divorteze mai apoi.

casatorita cu barbatul gresit Aflam de la Garbo.ro ca 30% dintre femeile divortate stiau ca nu era el “Alesul” inca din momentul cand se indreptau spre altar si cu toate acestea au spus “Da”, arata un studiu condus de catre Jennifer Gauvain, terapeuta din Denver (SUA). Intrebarea evidenta este, daca stii ca nu te mariti cu cel care trebuie, atunci de ce o faci?, Publicatia WebMd, ne invita astfel sa aflam de ce femeile fac de prea multe ori, pasul gresit in viata.

Pentru inceput, ar trebui sa dam vina pe Cenusareasa, spune WebMd. “Femeile se maturizeaza cu o impresie nerealista cu privire la ceea ce ar trebui sa fie iubirea”, explica autoarea studiului, Jennifer Gauvain. “Fetele citesc povesti in care femeia este salvata de print iar cand sunt mai in varsta, mesajul este acelasi, numai ca este reactualizat prin intermediul comediilor romantice unde dragostea conteaza intotdeauna, in ciuda scenariului imposibil. Asa ca, din toate aceste surse, femeile afla ca dragostea functioneaza mereu, chiar si atunci cand ea este nesanatoasa”.

Citește și:

Apoi, am mai putea sa dam vina pe un suspect de natura fiziologica - ceasul nostru biologic. Mai ales la 30 de ani, ceasul biologic al femeilor ticaie, spunand ca este timpul ca ele sa isi intemeieze o familie si sa aiba copii. "Varsta de 30 de ani suna ca o data expirata pentru femeile necasatorite", explica Gauvin. “Nu doar ca anii cand poti sa ai copii trec in fuga dar lasi in urma acei douazeci si ceva de ani, o decada a experimetarilor, a incercarilor de-o noapte, a greselilor pe care le faci in cuplu sau din punct de vedere profesional. In urmatoarea decada esti vazuta ca adult care nu isi mai poate permite aceste extravagante”.

In aceste conditii, femeile se grabesc catre altar, inrautatindu-si de fapt situatia. Chiar daca nu o spun cu voce tare, de cele mai multe ori, femeile rasufla usurate in momentul in care se vad cu inelul de logodna pe deget. Sa te logodesti poate fi o usurare dar de cele mai multe ori, acest sentiment distrage atentia de la faptul ca viitorul sot poate sa nu fie cea mai potrivita partida.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.