Setari Cookie-uri

Cum sa nu te casatoresti cu barbatul gresit

In adancul sufletelor lor, multe femei stiu ca nu ar trebui sa faca pasul casatoriei si cu toate acestea merg in fata altarului alaturi de un barbat de care vor fi nevoite sa divorteze mai apoi.

Si, un alt vinovat pentru pentru faptul ca femeile se casatoresc cu cine nu trebuie desi au numeroase semanle interioare care le spun ca nu ar trebui sa faca asta, este industria casatoriilor. Cererile in casatorie au devenit din ce in ce mai spectaculoase, nuntile la randul lor au devenit din ce in ce mai fastuoase si mai elaborate. Cei doi isi vor pune toata energia in a planifica toate detaliile nuntii si nu se vor mai concentra asupra relatiei lor, umbrind astfel nepotrivirea dintre ei.

WebMd spune povestea lui Christine Bereitschaft. Cam la momentul cand era cu pregatirile de nunta la jumatate, Christine a inceput sa se lupte cu neincrederea. Logodnicul ei era foarte secretos cu privire la jobul sau iar familia ei si prietenii o tot avertizau ca nu ar trebui sa se casatoreasca cu el.

Avea un sentiment ciudat ca ceva nu este in ordine dar nu a vrut sa isi asculte instinctul. “Eram prea ocupata sa imi organizez nunta de vis”, povesteste ea. De asemenea, in ziua nuntii s-a simtit, in mod ciudat, foarte goala pe din interior. Mintea mea era goala iar in timpul juramintelor mi-am dat seama ca nu credeam cu adevarat in ele si nici nu imi trecea prin cap ce inseamna cu adevarat sa fii casatorita. Cinci luni de la ceremonia nuntii, Christine a cerut divort.

Citește și:

Allison Moir-Smith autoarea cartii Emotionally Engaged spune ca “femeile uita adesea ca maritisul insemana mai mult decat o nunta somptuoasa”. “Trebuie sa te obinuiesti si cu ideea ca nu mai esti singura ci in cuplu”.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Foto front si main: ShutterstockCiteste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Sue Johnson: Teoria atasamentului si cele 3 tipuri de sex
Deochiul: cand o simpla privire declanseaza un atac energetic...
Alon Gratch: cele 7 atribute masculine

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.