Deschide ochii: 25 de semne ca te inseala

Deschide ochii: 25 de semne ca te inseala

Prof. Karl Fagerstrom din Suedia a propus in urma cu mai mult de 15 ani testul care ii poarta numele si care astazi este acceptat la nivel international ca instrument de evaluare obiectiva a dependentei nicotinice.

Prof. Karl Fagerstrom din Suedia a propus in urma cu mai mult de 15 ani testul care ii poarta numele si care astazi este acceptat la nivel international ca instrument de evaluare obiectiva a dependentei nicotinice. Retail jobs

semne ca ma inseala

Ar trebui sa iti faci griji daca:

1. Partenerul tau este mult mai atent cu tine decat de obicei. Acest comportament este provocat de sentimentele de vinovatie pe care cel care insala le are in stadiul incipient al relatiei sale cu o alta persoana. Aceasta atentie incepe sa dispara pe masura ce infidelitatea continua - ne spune Garbo.ro.

2. Partenerul tau incepe sa iti cumpere cadouri – multe cadouri. Acestea sunt “cadouri ale vinei” pe care le primesti fiindca partenerul tau se simte vinovat din cauza tradarii, in acest fel reusind sa mai atenueze din sentimentul de vinovatie pe care il are.

3. Purtarea partenerului tau din ultima vreme iti da senzatia stranie ca ceva nu este in regula. Daca simti asta, ai incredere in instinctele tale. Faptul ca le ignori inseamna ca vrei sa inchizi ochii in fata adevaraului. Tu stii cel mai bine obiceiurile si felul de a fi al partenerului tau, asa ca ai destul de multe motive sa devii suspicioasa atunci cand observi ca acestea se schimba.

4. Cauta tot felul de motive de cearta? Daca face acest lucru, inseamna ca isi creaza justificari pentru plecari furtunoase de acasa cu scopul de a se intalni cu cealalta.

5. Oridecateori va certati sau aveti discutii, el spune ca relatia voastra se indreapta catre final. Iti arunca replici ca: "Ce ai face daca ne-am desparti" sau "Indiferent ce s-ar intampla intre noi, te voi iubi ca un prieten". In general el gandeste foarte negativ cu privire la relatia voastra. El spune aceste lucruri fiindca in viata lui exista o alta persoana pe care se poate baza in cazul in care relatia voastra s-ar sfarsi. Daca partenerul tau iti tot repeta astfel de replici, ar fi cazul sa iti faci griji.

6. Incepe sa aiba toane. Pare foarte nerabdator atunci cand trebuie sa va despartiti si in acelasi timp este ursuz si depresiv atunci cand sunteti in preajma lui. Daca sunteti in aceasta relatie de o vreme indelungata, cel care insala incearca sa mentina ambele relatii pentru o perioada, in paralel. Orice problema care apare in una dintre relatii, infidelul o va defula in cealalta, ceea ce este inevitabil.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri