Setari Cookie-uri

Deschide ochii: 25 de semne ca te inseala

Prof. Karl Fagerstrom din Suedia a propus in urma cu mai mult de 15 ani testul care ii poarta numele si care astazi este acceptat la nivel international ca instrument de evaluare obiectiva a dependentei nicotinice.

7. A devenit rece si nu iti mai vorbeste. Locuiti impreuna, dar nu mai comunicati. Nu ii mai pasa de sentimentele tale...

8. Gusturile sale in materie de muzica s-au schimbat brusc; aceasta se intampla fiindca cealalta partenera a sa, probabil, asculta acea muzica.

9. Daca partenerul tau arata ca ar avea anumite probleme cu stima de sine inseamna ca ar putea avea si o predispozitie spre tradarea in dragoste. De obicei, oamenii nesiguri cauta sprijin in ceilalti iar daca nevoile lor nu sunt satisfacute intr-o relatie, atunci ei vor cauta acest sprijin in alta parte.

10. Cand critica in mod excesiv o persoana de sex opus, incearcand sa te convinga de faptul ca nu ar fi nicicand interesat de ea, incearca sa ascunda o atractie secreta existenta intre ei doi.

11. Critica parti ale personalitatii tale pe care inainte le gasea provocatoare si interesante.

12. Se supara cu usurinta daca faci diverse comentarii, de altfel inocente, la adresa sa.

13. El pare a nu mai da atentie caminului vostru, copiilor vostri, vietii voastre in general.

14. Incepe sa inchida usile, pentru a-si pastra intimitatea cand inainte le-ar fi lasat deschise. Iata cum se explica acest comportament: partenerii din cuplurile aflate intr-o relatie indelungata, de multe ori, lasa usa baii sau a dormitorului deschise atunci cand isi fac toaleta, chiar daca celalat se afla in apropiere, semn ca fata de aceasta persoana nu au inhibitii. Pe masura ce relatia sa cu o altcineva evolueaza, el incepe sa inchida usa, distantandu-se fata de tine psihic si fizic.

15. Nu te mai complimenteaza.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro


Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
John Gottman: Cele 7 principii psiho-afective ale cuplurilor fericite
Cele 7 pacate mortale intr-o relatie de iubire
Descopera Animalul Interior: Cel mai incitant si inedit test de personalitate!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.