Setari Cookie-uri

M-am imprietenit cu amanta iubitului

Prietenie cu amanta - probabil o idee nebuna pe acre nu ar fi trebuit sa o iau. Dar sentimentele mele, dragostea pentru iubit, principiile despre relatia de cuplu mi-au fost zdruncinate de minciuna.

I-am dat add, mi-am facut-o prietena pe messenger, dar pe facebook desigur ca nu.


M-am certat in zilele urmatoare cu iubitul meu... iubit. Dintr-un motiv minor, legat de felul in care imi amenajez eu camera. Mi-am dat seama ca e un pretext, dar nu am continuat cearta fiindca dorinta de razbunare nu imi dadea pace. Trebuia sa ma razbun pe bataia lui de joc, nu este normal sa iti bati joc de sentimentele si de viata, timpul, planurile unui om, stand in relatie cu el in timp ce il inseli. Normal imi pare sa termini o relatie daca vrei sa incepi alta, asa consider eu lucrurile ca fiind firesti si nu permit nimanui sa isi bata joc de mine asa, din motiv ca nu poate fi monogam sau ca se considera prea tanar si mai vrea sa... “zburde”. Dupa razbunarea mea va fi atent data viitoare cand isi va mai bate joc de cineva, daca o va mai face.

Planul impotriva amantei

prietenie cu amanta
Mi-am propus sa ma impirtenesc cu gagica. Intre timp iubitul m-a soc din relatie pe facebook. Aha, deci vrei sa pari liber – mi-am spus eu in gand – dar inca mai vii sa stai la mine. Ei lasa...


Am inceput sa am nevoie de bani. I-am spus ca proiectele mele nu mai merg, raman doar cu munca unde ne-au taiat 60% din salariu, ca atare abia de mai pot plati intretinerea. A fost suficient de fraier incat sa ramana inca in casa la mine. I-am spus apoi ca va trebui sa sustina el cumparaturile. Apoi m-am prefacut ca am mai mult timp liber, ca atare pot gati, il pot astepta cu cina calda si romantica, dar am nevoie de aragaz, cuptor, oale, tigai si alte ustensile necesare gatutului. Am avut grija sa le iau intr-o singura tura de cumparaturi, sa stau fara griji – mi-am mobilat bucataria. Dar m-am tinut de cuvant, l-am asteptat cu mancare calda si la-m rasfatat cu baita aranjata, prajituri de casa si mic dejun sofisticat.


Intre timp mi-am luat inima-n dinti si i-am propus amantei sa ne intalnim, ca am vorbit atata timp pe net, suntem femei mature etc.

Citește și:

M-am intalnit cu amanta

A fost socant! Era cum nu ma asteptam sa fie. O femeie puternica, inteligenta, calda, cu principii clare de viata... nu ma puteam pune cu ea, mai era si frumoasa pe deasupra. Doar ca nu stia ca imi dezbina mie relatia, caci din vorba in vorba am ajuns si la iubiti. Eu i-am zis ca am unul pe care il iubesc si ca m-a cerut in casatorie (totul adevarat de altfel), iar ea ca a aflat ca iubitul ei o mintise, ca mai avusele (deci la trecut) pe cineva, dar ca s-a despartit si in final este doar cu ea – problema fiind daca sa-l ierte. Eu, desigur, i-am zis ca numai un nenorocit mincinos poate face asa ceva (scuzati libajul).

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.