Setari Cookie-uri

Casatoriile si copiii au marcat viata mondena romaneasca in 2010

Divorturi intens mediatizate, bebelusi de nota 10, casatorii de poveste, noutati in vietile celor bogati si celebri au marcat viata mondena romaneasca in 2010, care a tinut primele pagini ale revistelor de gen si ale tabloidelor.

Dragoste...cu nabadai
  • Potrivit showbiz.ro, un cuplu cu nabadai a fost cel format din Adelina Pestritu si Liviu Varciu, care s-au placut, s-au indragostit si s-au casatorit. Au facut o nunta ca in povesti, chiar de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie 2009, cu multi invitati si multa fericire. Cand totul parea ca merge pe drumul cel bun, s-a anuntat si divortul, cam la un an de la cununia religioasa. Au urmat impacari si despartiri, injurii, declaratii de dragoste, escapade amoroase, pictoriale in reviste pentru barbati si femei frumoase.
  • Tot in 2010 s-a casatorit si Lucian Viziru, cu Ema Daniela. Lucian Viziru a revazut-o dupa 17 ani pe fosta sa colega de banca, Ema Daniela, si a realizat ca este jumatatea lui. Au urmat cununia civila si ceremonia religioasa, pe 17 iulie, la Biserica Sf. Spiridon din Capitala. Lucian si Ema vor deveni parinti in luna februarie 2011.
  • Razvan Fodor si Irina au devenit sot si sotie pe data de 4 septembrie, in cadrul unei ceremonii la o biserica din Corbeanca. Razvan si Irina Fodor asteapta si ei un copil.
  • Potrivit showbiz.ro, nunta anului este cea dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente de gen ale anului. Nunta a fost ca in povesti, cu printi si printese, la Palatul Stirbei, pe 12 septembrie, in prezenta a 250 de invitati. Alina a schimbat la nunta ei trei rochii de mireasa, realizate de sotul ei, pantofii fiind creatia lui Mihai Albu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.