Setari Cookie-uri

Casatoriile si copiii au marcat viata mondena romaneasca in 2010

Divorturi intens mediatizate, bebelusi de nota 10, casatorii de poveste, noutati in vietile celor bogati si celebri au marcat viata mondena romaneasca in 2010, care a tinut primele pagini ale revistelor de gen si ale tabloidelor.

Multe vedete au adus pe lume copii
  • Astfel, Printesa Lia, sotia Printului Paul al Romaniei, in varsta de 58 de ani, a nascut, pe 11 ianuarie, un baietel, prin operatie cezariana, care a primit numele de Carol Ferdinand al Romaniei. Copilul a primit nota 10 la nastere, avand greutatea de 2,200 de grame. Fiul Printului Paul si al Printesei Lia a fost botezat in religia ortodoxa de Maria si Traian Basescu.
  • Vedeta Prima TV Magda Vasiliu a devenit mamica unui baietel care a primit numele de Vlad Andrei. Micutul a primit nota 10 la nastere si a cantarit 3,800 kg.
  • Raluca Sandu a nascut, pe 9 aprilie, o fetita care a primit la nastere nota zece. Ulterior, pe 16 aprilie, cantareata Cristina Rus a devenit mamica. Micutul Dragos a avut la nastere 55 de centimetri si 3,760 kilograme.
  • Totodata, sotia lui CRBL, Elena, a nascut, pe 20 august, o fetita care poarta numele Ecaterina Alesia.
  • Cantareata Monica Anghel a nascut, pe 10 septembrie, un baietel, care a primit numele de Aviv Alexandru. Nasul copilului este fratele cantaretei, Alexandru. Aviv Alexandru este primul copil al cantaretei in varsta de 39 de ani. Ea are o relatie de peste un an cu actualul ei sot, Gughi, cu care s-a casatorit tot in septembrie.
  • Fundasul formatiei Internazionale Milano si capitan al nationalei Romaniei Cristian Chivu a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce sotia sa, Adelina, a nascut, pe 4 noiembrie, la Milano, o fetita, care a primit numele de Anastasia. Natalia Chivu, primul copil al cuplului, s-a nascut tot intr-o zi de joi, pe 12 februarie 2009. Cristian Chivu si Adelina s-au logodit pe 24 noiembrie 2007, la Milano, iar in vara anului 2008, in 6 iulie, s-au casatorit. Evenimentul, la care au fost prezenti aproximativ 500 de invitati, a avut loc la Palatul Stirbey.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.