Setari Cookie-uri

Cea care ne ameninta Iubirea - Infidelitatea

Atunci cand esti inselat...

Atunci cand esti inselat...


...o lume in tine moare
Suntem infideli cu totii, unii inselam cu trupul, altii cu sufletul, altii cu mintea.

infidelitatea in cuplu Impulsul de moment nu l-am inteles si l-am condamnat pana in momentul in care i-am cazut prada, am inteles ca i se poate intampla oricui, indiferent de educatie, prejudecati... Dar mai stiu ca raman cicatrice, care cu greu se pot vindeca...
Intrebari de genul: "De ce mie?", "De ce m-a inselat?" , "Oare eu am fost de vina?"
"Nu am crezut niciodata ca mi se poate intampla asa ceva!", "Nu pot sa accept asa ceva,ma simt parasita,pacalita!"... .apar mereu cand ne confruntam cu experienta dureroasa: infidelitatea.

Toti cei care se confrunta cu aceasta problema,se simt devastati emotional.Isi pierd increderea in partener si apoi increderea in ei insisi.

In fata altarului v-ati jurat credinta pana la moarte,si totusi nu a fost sa fie. Perechea ta a incalcat juramintele..

Infidelitatea este principala cauza care determina partenerii unui cuplu sa se intrebe, daca mai pot ramane impreuna.

Cu o mare durere in suflet iti dai seama ca nu mai poti continua.Toate visele tale sunt spulberate....Nu stii pe ce drum sa apuci. Gandul ca te-a inselat iti invadeaza sufletul,te obsedeaza,parca cu cat incerci sa-l alungi ,cu atat te bantuie mai tare. Nu te poti abtine san nu vizualizezi chipul partenerului alaturi de o alta persoana, careia ii zambeste in fiecare zi, cum iti zambea tie, pe care o priveste cu misterul pe care il credeai doar al tau. In momentul de fata nimeni nu poate intelege ce este in sufletul tau.. multa durere.
Este foarte important sa intelegem ce s-a intamplat cu adevarat.

Sa incercam sa definim infidelitatea. Ce este ea?


Conform DEX-ului infidelitatea inseamna nestatornicie in dragoste, sentimente si incalcarea credintei conjugale.

Infidelitatea apare atunci cand cei doi nu mai reusec sa comunice, nu mai simt nevoia sa mai fie impreuna, apare refuzul inconstient al partenerilor de as rezolva problemele si cautarea altui partener. Este foarete important sa intelegem ce s-a intamplat cu adevarat si ce anume a declansat aventura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.