Setari Cookie-uri

6 Criterii ca sa iti alegi sufletul pereche

Am avut multe relatii, da, relatii si nu aventuri, fiindca totdeauna am luptat sa imi fac o familie, sa pot sa le ofer copiilor mei un mediu cald familial din care sa aiba multe de invatat, sa se simta iubiti si sa invete valorile unei familii.

Stilul de viata personal sa semene, pentru ca altfel caminul va arata ca o casa rupta in doua: una pe stilul unuia (de exemplu dezordonat), alta pe stilul celuilalt (perfectionist), ambii iritandu-se reciproc de ceea ce vad in jur si dezvoltand in timp o repulsie fata de camin. Mie imi place arta, dansul, societatea si muntele, chiar daca am o varsta... si l-am gasit sa ii placa toate astea. Mai mult, unele din placerile mele au fost o supriza pentru el fiindca nu le mai traise niciodata. Si invers. Dar avem comportamente relativ asemanatoare, acelasi stil de viata si educatie asemanatoare.

3. Sa poata intretine un camin

criterii in alegerea iubitului - sufletul pereche

Gandeste-te ca vine vremea cand vei dori copii si va trebui sa stai acasa sa ii ingrijesti. El trebuie sa isi permita sa aiba grija de tine si spun asta nu doar cu privire la abilitatile lui de a ingriji, cat si cu privire la cele financiare. Daca tine mult la "banii lui" e o problema, una mare! Mai mult, daca de exemplu esti racita si nu are grija de tine, nu iti aduce un ceai de cate ori ai nevoie, nu se duce la 12 noaptea dupa pastile si nu sta toata noaptea sa te controleze daca ai transpirat sau nu, daca ti-e mai rau sau mai bine ci doarme dus... slabe sperante sa aiba vreodata grija. A avea grija se invata inca de mic, unii se dezvolta egoisti, altii invata sa ingrijeasca.

4. Sa te atraga fizic



Degeaba sunteti prieteni buni daca intre voi nu exista o atractie fizica incontrolabila, negandita, irationala. Altfel, mai tarziu te vei intalni cu acel barbat care te va atrage suficient de mult incat sa iti inseli barbatul... sau chiar sa-l lasi. Si culmea, nu tu suferi cel mai mult...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.