Setari Cookie-uri

6 Criterii ca sa iti alegi sufletul pereche

Am avut multe relatii, da, relatii si nu aventuri, fiindca totdeauna am luptat sa imi fac o familie, sa pot sa le ofer copiilor mei un mediu cald familial din care sa aiba multe de invatat, sa se simta iubiti si sa invete valorile unei familii.

5. Si reciproca – sa il tragi fizic

criterii in alegerea iubitului - sufletul pereche

Cum iti dai seama? Simplu, daca tot timpul are tendinta de a fi un pic nerusinat, de a pune mana, daca iti acorda toata atentia cand iesiti undeva, la o nunta de exemplu, daca te invita la dans, daca isi doreste tot timpul cu tine si cum scapi de la serviciu te vrea langa el... te doreste. Are nevoie de tine. Nu vine cu binecunoscuta replica:"draga mea, mai am nevoie de timp si pentru mine" – ci va face in asa fel incat sa isi rezolve treburile cand si tu esti ocupata, de exemplu cand esti la serviciu. Nu se supara cand vii sa il pupi daca el lucreaza, ci chiar se simte incantat de aceasta mica "bagare in seama". Trebuie sa aiba nevoie de afectiunea ta, sa o ceara. Daca nu simte asta... undeva e o problema si chiar daca inca este fidel, nu poti fi deloc sigura ca va ramane astfel.

6. Sa va simtiti bine unul cu celalalt in societate

criterii in alegerea iubitului - sufletul pereche

Cu siguranta veti avea de iesit in multe locuri. De aceea trebuie sa va simtiti mandri unul de celalalt, sa va simtiti reprezentat prin celalalt. Se spune ca in cuplu unul este oglinda celuilalt.


Mirese.kudika.ro iti recomanda si alte articole despre dragoste si cuplu:

Oare... El e sufletul pereche?

Pe vremea mea, dragostea era mai frumoasa

Sufletele-gemene, o relatie dincolo de karma

Misterul Androginului si Sufletele Pereche

Suflete Pereche...

Inscrie-te la NewsLetter-ul Mirese.kudika sa primesti si alte articole despre mirese, pregatirile de nunta si relatii.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.