Setari Cookie-uri

Casatorie versus concubinaj

Tu ce alegi?

Ideea de invata ca nu numai dragostea si actul sexuala sunt cele ce unesc,de a invata sa rada si sa planga impreuna, de a invata sa-si accepte toate frustrarile si dorintele, de a invata sa ajunga la poalele muntelui, un munte ce inseamna viata, adica viata in doi , de a invata ca dupa ploaie si furtuna rasare soarele intelegerii de sine si a intelegerii celui de langa tine.

Casatoria si concubinajul sunt doua lucruri disticte si de fapt ata de apropiate, unde cei doi parteneri isi fac juraminte. Dar inainte de a-si face juraminte trebuie sa invete sa ajunga in varful muntelui-relatia, pe care cei doi sa si-o construiasca in timp si impreuna.

Cei doi parteneri indiferent de modalitatea pe care si-au ales-o de a merge impreuna: casatorie sau concubinaj, trebuie sa-si constuiasca relatia pana sa ajunga in varful muntelui, sa-si aleaga impreuna acelasi traseu, sa invete sa ramana acolo indiferent daca este ploaie, furtuna sau crivat, indiferent de trecutul fiecaruia,indiferent de trecutul celuilalt.

Citește și:

Citeste articolul integral Casatoria si concubinajul pe Psiholife.ro

Foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.