Setari Cookie-uri

Cum vad barbatii ziua nuntii?

Este evident ca optica masculina este diferita de a noastra. Dar cum? Cat?

“Nu stiu altii cum sunt”… Ba da.

Barbatii, desi sunt toti la fel, nu sunt chiar la fel. De data asta ii vom clasifica dupa felul in care abordeaza nunta sau felul in care sunt ei abordati.

Copilul

Totul este usor si frumos cand altcineva pregateste totul, iti calca camasa si te fugareste prin casa ca sa o imbraci. El este cel pe care iubita, adica tu, il rasfata atat de mult incat il ocroteste: nu il supune niciunui stres, pentru ca e mic si fragil. Aminteste-ti: este ditamai barbatul si, cand te-a cerut, trebuia sa se astepte la tot ce inseamna nunta, nu doar costum, rochie si iubire multa.

Inconstientul

Unii dintre ei cred ca, dupa ce te cer, toate vin de la… sine, nu de la tine. Filmul acestora e cam asa: cunostinta- sex- “vrei sa te mariti cu mine, marie?”- raspuns afirmativ (uneori chiar daca cel real e “ma mai gandesc”, “nu cred ca acum este momentul” sau chiar “nu”) – ziua nuntii – bautura – mancare – dans – nimeni nu spala vasele – aveti amandoi inele noi – sarutul dinaintea somnului. Iar a doua zi totul este frumos colorat, pana cand zice vreo prostie si te isterizezi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.