Setari Cookie-uri

Cum vad barbatii ziua nuntii?

Este evident ca optica masculina este diferita de a noastra. Dar cum? Cat?

Emotionatul

Pentru ei, totul este usor si frumos, numai ca oricum se emotioneaza cu o intensitate de nedescris: ei nu trebuie sa mearga pe tocuri, sa aleaga domnisoarele de onoare, sa inghita privirile libidinoase ale unchilor tai beti sau sa aiba grija sa nu isi murdareasca rochia imaculata. Vorbim despre barbatii care sunt mai emotionati decat cea mai emotiva femeie.

Sursa foto: Shutterstock.com

Marioneta

E cel care asteapta sa i se zica la fiecare pas ce sa faca. Chiar daca banuieste cam ce ar trebui sa se intample, va astepta tot timpul sa ii zica cineva ce urmeaza: acum i-o de mana, acum incalta-te, acum repeta dupa popa, acum pup-o, acum danseaza. Toata vara ce-a facut? Joaca, Georgica, joaca!

Petrecaretul

Asta e cel mai rau. Este cel care nu are habar de traditii , caruia nu ii pasa daca va purta cravata sau papion, sacou sau frac. Pentru el, este important sa ii vina toti prietenii, iar de rude nu ii va pasa. Nu ii va pasa nici de cine danseaza si cine nu, nici de cum ies pozele. El vrea prieteni, bautura si muzica. Aceea e nunta de vis. Faptul ca vei fi si tu acolo e doar un bonus: te va putea saruta cand i se nazare, iar restul petrecerii e ca orice petrecere, numai ca mai mare. Din punctul lui de vedere ceilalti 100 de invitati nu au ce cauta, lui ii ajungeau cei 50: prietenii lui si prietenele tale, fiecare cu partenerii lor, dar fara sa se amestece sexele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.