Setari Cookie-uri

Nunta de vis: Poveste pentru o viata!

Ce femeie nu se viseaza mireasa? Si cat timp dedica o femeie planuirii pseudonuntii ei?

Realitatea: cea mai buna varianta cu putinta

In vara de dupa absolvirea liceului, l-am cunoscut pe Tudor. Era la petrecerea uneia dintre prietenele mele, venise total neinvitat... adus de varul acesteia, care a adus mai multi baieti... in fine! Nu asta conteaza! Era acolo! Mi s-a parut dragut, dar nu am facut nimic, conform convingerilor, complexelor si timiditatii mele. Daaaar, dupa cateva zile, m-a sunat el. A raspuns mama, m-a chemat, am vorbit, am iesit in oras.

A fost cea mai lunga si mai normala si mai frumoasa relatie posibil. Iar dupa doi ani, desi nu terminaseram inca facultatile, ne-am casatorit si ne-am mutat impreuna, fiind si angajati amandoi.

Nunta? A fost minunata. Cateva rude: nu toate! Si niciodata nu trebuie sa fie toate! Doar cele mai apropiate, cele mai putin carcotase si cele mai putin invidioase: cei care nu se incadreaza reprezinta un pericol pentru zambetul continuu pe care trebuie sa il ai in ziua aceea.

Citește și:

Prietenii? Da, erau acolo. Toti imbracati frumos, dar nu prea pompos. Nimic nu a fost pompos. A fost muzica, si dans, si voie buna. Am baut cu toti... mult! Dar niciodata destul incat sa uit vreun moment din ce s-a intamplat. Imi pare rau ca nu pot impartasi cu voi albumul foto: ati vedea cat de frumoasa poate fi o nunta simpla. Florile au fost minunate: cu exceptia buchetelor, toate au fost ghivece, iar majoritatea au fost adoptate de invitati.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.