Setari Cookie-uri

Totul despre nunta pe plaja

Intotdeauna ai visat la o nunta pe plaja insa nu stii ce trebuie sa faci ca totul sa fie perfect? Uite aici cateva sfaturi care iti for fi de folos.

Am inteles: vrei o nunta pe plaja pentru ca este ceva diferit, este mai romantic, este altceva si tu vrei sa faci ceva deosebit. Total de acord. Pana si eu visez la o nunta pe plaja…desculta, fara prea multe lucruri sofisticate si complicate.

Ceva simplu si frumos, care sa ramana in amintirea invitatilor ca ceva special. Stiu ca la asta te gandesti si tu, insa lucrurile nu sunt atat de simple precum par. Pentru ca vreau sa iti usurez munca, sau doar sa iti dau cateva sfaturi utile, m-am interesat un pic cum e treaba cu nuntile pe plaja si uite ce am aflat:

foto aranjament floral pentru nunta pe plaja sursa shutterstock

1. Rochia de mireasa trebuie sa fie cat mai lejera si mai diafana. Nu te incanta la rochiile de printesa sau la cele sirena. Opteaza pentru rochii in stil grecesc, fara aplicatii si fara prea multe detalii. Rochia perfecta este una vaporoasa, din voal usor si delicat.

Citește și:

2. Machiajul trebuie sa fie cat mai natural. Imagineaza-ti cum ai arata machiata cu nuante inchise pe o plaja linistita? Oribil, nu? Trebuie sa alegi un fond de ten rezistent la transfer si la umiditate. Datorita luminii soarelui, imperfectiunile tale vor fi mult mai vizibile chiar daca sunt acoperite de fond de ten, asa ca foloseste un anticearcan rezistent. Alege culori pastelate pentru machiajul ochilor, iar buzele sa aiba o nuanta nude.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.