Setari Cookie-uri

Totul despre nunta pe plaja

Intotdeauna ai visat la o nunta pe plaja insa nu stii ce trebuie sa faci ca totul sa fie perfect? Uite aici cateva sfaturi care iti for fi de folos.

3. Parul este un alt aspect important si trebuie aranjat pana la cel mai mic detaliu. Pentru ca atat rochia cat si machiajul sunt cat mai simple, nu incerca sa strici totul cu niste sarmalute sau un coc foarte bine definit. Alege cateva bucle lejere si floricele naturale prinse in par, un coc lejer sau parul prins intr-o parte. De asemenea, poti opta pentru o coafura in stil boho.

4. Accesoriile sub nicio forma nu trebuie sa straluceasca atat de tare incat sa “iti ia ochii”, dar nici inexistente sa nu fie. Iti recomand sa alegi bijuterii mici, dar pretioase si delicate. Sau poti purta perle mici, care sa exprime delicatetea unei nunti pe plaja.

5. Buchetul de mireasa trebuie sa reziste la combinatia de umiditate si caldura insuportabila. Chiar si florile se scurg atunci cand intra in contact cu prea mult soare. Cea mai potrivita alegere o reprezinta orhideele sau florile de camp, florile salbatice, care sunt obisnuite cu astfel de conditii, fiind mai rezistente.

Citește și:

6. Incaltamintea este optionala in acest caz. Totusi, daca nu vrei sa mergi desculta (desi ar fi indicat pentru crearea unei imagini de ansamblu absolut naturala) alege sandale fara toc, balerini decupati sau papuci delicati, accesorizati cu pietricele fine.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.