Setari Cookie-uri

Totul despre nunta pe plaja

Intotdeauna ai visat la o nunta pe plaja insa nu stii ce trebuie sa faci ca totul sa fie perfect? Uite aici cateva sfaturi care iti for fi de folos.

7. Decorul festiv nu trebuie sa fie neaparat albastru si sa contina stelute de mare si mai stiu eu ce alte vietati marine. Intr-adevar, ai grija la alegerea culorilor. Nu iti recomand sa optezi pentru tonuri inchise, pentru ca nu se potrivesc decorului natural, insa poti oricand sa mergi pe nuante de roz pal, violet, lila sau alte culori pastelate.

8. Marturiile ar trebui sa aiba ceva in comun cu plaja. Aici te poti juca si alege dintre zeci de modele. De exemplu, poti opta pentru o sticluta cu nisip, pe care sa gravezi numele tau si al sotului, sau o stea de mare. Doi delfini imbracati in mire si mireasa, sau doi caluti de mare. Modele sunt suficiente, asa ca vei avea de unde sa alegi. Citeste aici mai multe despre decorul potrivit pentru o nunta la plaja.

9. Vremea este unul dintre cele mai mari impedimente cand vine vorba despre o nunta organizata pe plaja. Te sfatuiesc sa te documentezi bine inainte, astfel incat sa nu te trezesti la nunta cu o furtuna de nisip care sa il imprastie peste mancare. Garnitura de nisip chiar nu e ceva ce ti-ai dori la meniul nuntii.

Citește și:

10. Cazi cu gheata pentru bauturi si pentru confortul invitatilor. Si nu uita de recipiente speciale pentru flori, pe care sa le umpli cu apa rece, astfel incat florile sa reziste pana la sfarsitul petrecerii.

foto prima pagina mire si mireasa pe plaja sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.