Setari Cookie-uri

Cum sa iti celebrezi prima aniversare a casniciei

Este prima aniversare a voastra ca si cuplu casatorit asa ca trebuie sa o sarbatoriti ca atare. Avem cateva propuneri pentru voi care cu siguranta va vor incanta.

Aniversarea primului an de casnicie este un motiv de sarbatoare care cu siguranta trebuie celebrat asa cum se cuvine. Este primul an petrecut in postura de cuplu casatorit, ii putem spune anul de acomodare, atunci cand te obisnuiesti cu ideea de femeie maritata.

Noi iti recomandam cele mai spectaculoase si romantice moduri in care poti celebra aniversarea primului an de casnicie. A trecut un an de la ziua cea mare asa ca a venit momentul pentru o alta zi speciala, deosebita si plina de surprize.

foto cuplu proaspat casatorit sursa shutterstock

Mic dejun in pat

Daca ziua pica in cursul saptamanii, luati-va ziua libera si petreceti-o impreuna. Incepeti cu un mic dejun servit in pat in timp ce rememorati ziua nuntii voastre. Sunt momente de care va amintiti cu drag si pe care nu le veti uita niciodata. Continuati ziua intr-o atmosfera lejera. Mergeti la cumparaturi si reveniti acasa pentru o noapte incendiara asemanatoare cu noaptea nuntii.

Citește și:

Scrisoare de dragoste

In unele traditii se spune ca la prima aniversare a casniciei trebuie sa ii oferi partenerului un cadou realizat din hartie, si ce poate fi mai frumos si mai romantic decat o scrisoare de dragoste. Strecoara si cateva picanterii printre randurile sentimentale si romantice astfel incat sa il inciti pe partener pentru o seara de neuitat.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.