Setari Cookie-uri

Cum sa iti celebrezi prima aniversare a casniciei

Este prima aniversare a voastra ca si cuplu casatorit asa ca trebuie sa o sarbatoriti ca atare. Avem cateva propuneri pentru voi care cu siguranta va vor incanta.

Mini vacanta

Sau mini luna de miere daca asa va suna mai bine si mai potrivit avand in vedere contextul. Sunt sigura ca va puteti permite luxul catorva zile libere departe de aglomeratia urbana, cateva zile in care sa va retrageti pe o insula exotica sau intr-un oras romantic unde sa petreceti aniversarea casniciei voastre.

Seara extravaganta

In timpul anului nu aveti timp sa mergeti la restaurante dintre cele mai sofisticate pentru ca munciti pana tarziu si tot ceea ce va doriti cand ajungeti acasa este sa stati linistiti in fata televizorului discutand despre lucruri esentiale. Este momentul perfect pentru a rezerva o masa la cel mai scump restaurant din oras. Meritati acest rasfat cu ocazia minunata pe care o sarbatoriti.

Reinnoirea juramintelor

Stiu ca este o traditie imprumutata de la americani, dar este una dintre cele mai frumoase si mai romantice traditii la care merita sa te gandesti. Este un moment special, asa ca trebuie sa faci ceva unic de care sa va aduceti aminte cu drag si peste ani si ani.

Citește și:

Schimb de cadouri

Cui nu ii plac surprizele sau cadourile? Sunt sigura ca te-ai gandit la asta asa ca venim si noi cu cateva idei. Prepara-i sotului tau un tort ca cel de la nunta sau de ce nu, gateste intregul meniu din noaptea nuntii si pregateste o cina romantica. El iti poate lua un inel care sa semnifice implinirea primului an de casnicie.

Foto prima pagina tort pentru aniversare sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.