Setari Cookie-uri

Cele mai spectaculoase 10 nunti din istorie

Sigur iti doresti o nunta ca in povesti si ai vrea sa faci tot ce iti sta un fire pentru a reusi asta. Te inspiri din cele mai spectaculoase nunti pe care le-ai vazut pana acum si vrei sa ai o nunta de printesa, asa cum numai in imagini vedem.

5. Grace Kelly si Printul de Monaco, Rainier al III-lea

O adevarata nunta de basm, unde protagonista a avut cea mai frumoasa rochie din istorie. De-a lungul timpului, Grace Kelly si-a pastrat nota de eleganta, stil si feminitate cu care a reusit sa surprinda intotdeauna. Nunta a avut loc in anul 1956, dar reprezinta inca un moment istoric, o nunta inedita.

6. Nunta Printului Albert al Belgiei cu printesa italiana Paola Ruffo

Cel mai spectaculos lucru al acestei nunti este faptul ca printesa si-a croit singura rochia de nunta si se pare ca facut cea ma buna alegere. Ceremonia a avut loc pe data de 2 iulie 1959 la Catedrala Saint Michele si Gudule din Bruxelles.

7. Nunta regelui Baudouin cu Fabiola de Mora y Aragon

Desi nu avea sange albastru, Fabiola de Mora Y Aragon, facea parte din clasa nobililor spanioli. O nunta mult asteptata, s-a ridicat la inaltimea pretentiilor si a fost un moment foarte emotionant. Rochia de mireasa a fost creata de Balenciaga, iar dupa memorabilul eveniment a fost donata muzeului spaniol care astazi poarta acelasi nume.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.