Setari Cookie-uri

Cele mai spectaculoase 10 nunti din istorie

Sigur iti doresti o nunta ca in povesti si ai vrea sa faci tot ce iti sta un fire pentru a reusi asta. Te inspiri din cele mai spectaculoase nunti pe care le-ai vazut pana acum si vrei sa ai o nunta de printesa, asa cum numai in imagini vedem.

8. Jacqueline Lee Bouvier si John F. Kennedy

Chiar daca nu este o nunta regala, este o nunta memorabila, o nunta care a ramas in istorie. Vorbim despre Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis, una dintre cele mai mari doamne ale Americii care si-a dorit o nunta clasica la care a purtat o rochie spectaculoasa. Detaliul care face ca evenimentul sa ramana in istorie este numarul domnisoarelor de onoare care a fost nici mai mare, nici mai mic de 10.

9. Liza Minnelli si David Gest

Este una dintre nuntile istorice doar prin simplul fapt ca Michael Jackson a fost cavalerul de onoare. Liza Minnelli este demna de admirat pentru faptul ca la 56 de ani a mai avut curajul unui nou mariaj.

10. Nunta regala a secolului: Printul William si Kate Middleton

Cea mai recenta nunta, dar care merita cu prisosinta sa intre in topul celor mai spectaculoase nunti din istorie. O nunta de basm, o nunta asa cum se astepta toata lumea, o nunta despre care se va vorbi si peste ani si ani. Un detaliu spectaculos il reprezinta invitatiile scrise de mana si suflate cu aur. Atat rochia cat si pantofii de mireasa sunt creatii ce apartin casei de moda Alexander McQueen.

Citește și:

Sursa Video: YouTube

Foto prima pagina inele de nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.