Setari Cookie-uri

Cum poate o casnicie fericita sa iti salveze viata?

Nici nu stiai cat este de important partenerul de viata pentru starea ta de sanatate. Am pregatit pentru tine un articol care te va ajuta sa il pretuiesti mai mult pe cel de langa tine.

Fericirea si sanatatea merg mana in mana. Se spune ca daca psihic si spiritual te simti bine, atunci si corpul tau se simte mai bine si parca este mai viu decat oricand.

Daca esti fericit in casnicia ta, esti fericit si in viata de zi cu zi, iar corpul tau se comporta ca atare. Starea de sanatate este mult mai buna si tu te simti din ce in ce mai bine.

Si nu spun eu asta, ci studiile recente realizate de catre o echipa de specialisti de la Harvard care au demonstrat ca persoanele casatorite care sufera de cancer traiesc mai mult decat cei care sunt singuri si sufera de aceeasi boala.

Studiul a fost realizat intre anii 2004-2008 pe un esantion de 735 000 de persoane care au fost diagnosticate cu cancer.

Barbatii casatoriti au primit beneficii mai multe din partea sotiilor decat invers in momentul in care au fost diagnosticati cu una dintre ramurile cancerului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.