Setari Cookie-uri

Cum poate o casnicie fericita sa iti salveze viata?

Nici nu stiai cat este de important partenerul de viata pentru starea ta de sanatate. Am pregatit pentru tine un articol care te va ajuta sa il pretuiesti mai mult pe cel de langa tine.

Nu putem spune ca femeile nu pot avea singure grija de ele, nicidecum, dar cu siguranta femeile se pricep mai bine decat barbatii sa aiba grija de persoana iubita si sa ajunga la rezultate mult mai rapide decat acestia.

Alt lucru surprinzator care a reiesit din acest studiu este acela ca persoanele singure au un risc mai mare de imbolnavire grava atunci cand sunt diagnosticate cu cancer.

In cazul bolnavilor casatoriti, suportul oferit de catre partener este mai eficient chiar si decat tratamentul medicamentos, iar durata de viata a celui bolnav se prelungeste considerabil.

Un alt studiu care s-a desfasurat pe o perioada de 20 de ani a demonstrat ca activitatile pe care cuplurile casatorite le efectueaza impreuna le ofera partenerilor clipe de fericire si le imbunatatesc considerabil starea de sanatate pe o perioada lunga de timp, prelungind astfel durata de viata.

Citește și:

Ca o concluzie a celor doua studii putem spune ca este foarte important sa ai alaturi un partener pe care sa te poti baza, un umar pe care sa plangi atunci cand simti ca viata este nedreapta cu tine, o persoana care sa iti fie alaturi in orice moment fie el cat de dificil si sa stie cum sa iti ridice moralul.

Aceste lucruri sunt esentiale intr-o relatie, dar mai ales intr-o casnicie in care cei doi parteneri sunt fericiti unul alaturi de celalalt.

Este foarte important sa stii ca atunci cand iti va fi cel mai greu persoana de langa tine te va strange in brate si iti va spune ca totul va fi bine, sau te va mangaia pe cap fara sa spuna nimic, dar tu vei intelege ca nimic nu ti se poate intampla in acel moment si ca vei trece cu bine peste toate incercarile la care esti supus.

O poveste despre cum dragostea neconditionata si afectiunea partenerului de viata iti pot imbunatatii starea de sanatate pe zi ce trece si te pot transpune intr-o stare mult mai buna.

Citește și:

Sursa: YourTango.com

Sursa foto interior: Depositphotos

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.