Setari Cookie-uri

Top 4 mituri despre casnicie

Credeai ca tot ce zboara se mananca sau ca vorbele ce umbla prin targ au vreun sambure de adevar? Ei bine, in ceea ce priveste casnicia, miturile care circula de colo-colo nu sunt nici pe departe adevarate!

Top 4 mituri despre casnicie

Cand vine vorba de exprimarea parerilor fiecare dintre noi vrea sa isi expuna punctul de vedere si sa isi impartaseasca experientele astfel incat toata lumea sa inteleaga despre ce este vorba.

Sa nu mai vorbim de sfaturi. Toti suntem buni sa dam sfaturi, dar uitam sa aruncam un ochi si in curtea noastra din cand in cand si sa vedem ce trebuie sa facem ca sa ne fie bine.

Despre casnicie umbla multe vorbe prin targ: ba ca e bine ca tinerii casatoriti sa stea singuri, ba ca ar fi bine sa stea cu parintii o perioada; ba ca soacra mare e o scorpie si o prefacuta; ba ca soacra mica isi cocoloseste ginerele prea mult si cate-n luna si in stele.

Iata care sunt intr-adevar cele mai mari mituri legate de casnicie:


1. Sufletul tau pereche este pe acolo pe undeva: el este cel pe care l-ai asteptat toata viata, el este barbatul perfect pentru tine

Citește și:

Nimeni nu este perfect asa ca nici partenerul perfect nu exista. Daca noi ne setam un partener ideal in minte si avem tendinta de a-l compara cu actualul partener care nu exceleaza la toate capitolele si nu raspunde tuturor nevoilor noastre este inevitabil sa nu fim dezamagite.

In realitate nu avem nevoie de un partener perfect ci de un partener suficient de bun pentru noi. Un partener cu care sa ne intelegem si pe care sa il acceptam atat cu calitati cat si cu defecte.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.