Setari Cookie-uri

Top 4 mituri despre casnicie

Credeai ca tot ce zboara se mananca sau ca vorbele ce umbla prin targ au vreun sambure de adevar? Ei bine, in ceea ce priveste casnicia, miturile care circula de colo-colo nu sunt nici pe departe adevarate!

2. Partenerul tau te va completa precum o piesa de puzzle, iar fara esti esti incompleta

Cea mai mare gresala in acest sens o facem atunci cand ne uitam la partenerul nostru ca la cealalta jumatate a noastra, iar toate lucrurile care nu merg bine par a fi din cauza lui.

Intr-o relatie nu este vorba despre asta. Nu trebuie sa gasim un partener care sa ne completeze ci mai degraba un partener de la care avem ce sa invatam si alaturi de care sa putem evolua.

3. Dragostea adevarata este atat de usoara incat va trece peste toate incercarile

Intr-adevar dragostea adevarata poate trece si prin apa si prin foc, dar nimic nu este atat de usor. Este vorba de un sacrificiu pe care il faci pentru partener, de un angajament pe care ti-l iei.

O relatie nu se tine doar cu sentimentul de iubire. Oricat de nebunesc ar parea, dragostea nu este suficienta de cele mai multe ori.

Citește și:

4. Dragoste nemarginita, fluturasi in stomac si fericire pana la adanci batraneti

Despre asta se pare ca ar trebui sa fie vorba intr-o casnicie. Iubirea sa fie pe zi ce trece mai mare, fluturasii din stomac sa traiasca vesnic si fericirea sa ni se citeasca pe chip in fiecare zi.

Asa cum orice lucru are atat parti bune cat si parti rele, asa si relatiile au suisuri si coborasuri. Tot ce conteaza este sa comunicam cat mai mult si sa nu ne dam batuti atat de usor.

Asa cum noi nu suntem la fel, nici casniciile nu sunt la fel. Fiecare este deosebita si speciala in felul ei, fiecare isi are partile bune si partile rele. Depinde doar de noi cum stim sa manageriem toate aceste lucruri astfel incat totul sa fie intr-o armonie perfecta.

sursa: YouTango.com

Sursa foto prima pagina si interior: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.