Setari Cookie-uri

Horoscopul mireselor pentru anul 2014

Afla acum daca in anul 2014 iti va surade norocul in dragoste. Atentie! Unele native ale zodiacului vor avea parte de momente speciale si de emotii puternice in ceea ce priveste sectorul dragostei!

Stiu ca astepti de mult acest moment si te intrebi oare daca acesta este anul cu pricina, daca in sfarsit barbatul de langa tine va realiza ca tu esti cea mai minunata femeie din lume si vrea sa te aiba alaturi pentru totdeauna.

Iata ce spun astrele despre acest lucru:

Berbec

Pentru tine anul 2014 nu se anunta tocmai norocos din punct de vedere al dragostei insa asta numai la inceput pana iti pui ordine in ganduri. Odata cu trezirea la viata a naturii se linistesc si atrele si dragostea isi face loc in viata ta asa cum ti-ai dorit mereu.

foto cuplu proaspat casatorit sursa shutterstock

Taur

Pana in toamna noului an nu te concentrezi prea mult pe relatii serioase si stabilitate. Vrei sa cunosti cat mai multe persoane de sex opus ca sa ai de unde sa alegi atunci cand va veni momentul. In luna noiembrie vei avea parte de o surpriza si vei trai o poveste de dragoste exact ca in basme, cu final fericit.

Citește și:

Gemeni

Prima parte a noului an se anunta foarte pasionala pentru tine si foarte activa din punct de vedere sexual fie ca ai sau nu o relatie stabila. O ascensiune a sentimentelor se va arata in toamana acestui an atunci cand te vei indragosti iremediabil si irecuperabil.

Rac

Pentru tine lucrurile sunt simple si sigure. Anul 2014 debuteaza cu o incarcatura emotionala impresionanta si cu sentimente puternice de iubire. Ar fi bine sa te pregatesti pentru ca spre sfarsitul anului este posibil sa pui de-o nunta.

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.