Setari Cookie-uri

Horoscopul mireselor pentru anul 2014

Afla acum daca in anul 2014 iti va surade norocul in dragoste. Atentie! Unele native ale zodiacului vor avea parte de momente speciale si de emotii puternice in ceea ce priveste sectorul dragostei!

Fecioara

La inceputul anului vei participa la diverse evenimente unde o sa iti intalnesti si sufletul pereche in cazul in care nu l-ai gasit pana acum. Nu se poate spune exact daca anul acesta o sa traiesti emotiile propriei nunti, insa cu siguranta este un an special din punct de vedere al dragostei.

Leu

Se anunta liniste deplina la inceputul anului si nimic spectaculos nu se intampla pana pe la jumatatea acestuia. Este foarte posibil sa faci o pasiune pentru un coleg de munca si de aici sa se impleteasca o poveste de dragoste superba.

Balanta

Tu o sa ai parte de un an agitat daca nu stii cum sa gestionezi situatiile in care te vei afla. Cu rabdare si calm se rezolva totul. Pana prin toamna noului an vei avea parte de rasturnari de situatii insa de atunci inainte se instaleaza armonia in sectorul dragostei in ceea ce te priveste.

Scorpion

Citește și:

Este anul tau din toate punctele de vedere mai ales din punct de vedere al dragostei. Anul acesta mai mult ca sigur vei avea parte de emotii intense si vei trai momente spectaculoase alaturi de persoana iubita. Se intrevede si o spectaculoasa cerere in casatorie.

Sagetator

Casa iubirii este plina de rasturnari de situatii si de momente tensionate in prima parte a noului an atunci cand o sa crezi ca nimic nu iti iese. Pe la jumatatea anului lucrurile se linistesc, la fel si tu si te vei putea bucura de clipe frumoase si speciale alaturi de persoana iubita.

Capricorn

Anul 2014 este anul relatiei in ceea ce priveste zodia ta. Vei avea parte de povesti de dragoste impresionante, trairi intense, emotii puternice si momente speciale alaturi de persoana iubita. Spre final de an este posibil sa treci prin momente tensionate in relatia de cuplu, care insa se vor rezolva de la sine.

Citește și:

Varsator

Pentru tine anul 2014 este un an plin de momente romantice, de momente speciale si de surprize placute in ceea ce priveste sectorul dragostei. Este posibil sa traiesti o poveste de dragoste ce ar putea avea legatura cu jobul sau cu locul in care ai studiat sau inca studiezi.

Pesti

Anul acesta dai frau liber sentimentelor si bine faci. Ai alaturi de tine o persoana speciala si daca nu ai cu siguranta acesta este anul in care vei cunoaste o asemenea persoana. Pentru unii nativi ai acestei zodii se aud clopotele de nunta.

foto prima pagina cuplu de nunta frumos sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.