Setari Cookie-uri

Inspiratie de nunta: tot ce trebuie sa stii despre nunta la malul marii

Afla tot ceea ce trebuie sa stii pentru o nunta perfecta la malul marii!

Cu siguranta fiecare mireasa s-a gandit cel putin o data cum ar fi sa aiba parte de o nunta pe malul marii. Briza sa ii mangaie usor parul proaspat aranjat, razele soarelui sa ii lumineze chipul, iar pescarusii sa fie martori la cea mai frumoasa zi din viata ei.

Ei bine, daca te-ai hotarat sa faci acest pas si sa iti organizezi nunta de vis pe malul marii, trebuie sa stii tot ceea ce implica acest lucru.

Cu siguranta va fi o zi de neuitat, o nunta de vis, desprinsa din basme, dar trebuie sa stii tot ceea ce trebuie pentru ca totul sa iasa perfect.

Cununia religioasa pe malul marii

foto: nunta pe plaja, shutterstock

Daca vrei o nunta la malul marii, trebuie sa organizezi si cununia civila tot pe plaja. Pentru ca efectul sa fie unul WOW, ai putea sa stabilesti cununia religioasa spre seara, cand apune soarele si cand peisajul va fi unul de neegalat.

Citește și:

Pescarusii vor fi alaturi de voi, marea va va fi martora, iar imaginile surprinse vor fi cu adevarat deosebite. Soarele va incununa si el juramintele voastre si va aduce o atmosfera speciala.

Invitatii de nunta cu tematica marina

foto: sticluta pe nisip, shutterstock

Poate invitatii intr-o sticla care sa creeze iluzia mesajelor venite pe mare, poate o scoica in coltul invitatiei sau o stea de mare. Sau poate o invitatie video filmata chiar la malul marii. Aici trebuie sa iti lasi imaginatia sa isi faca de cap si sa incerci sa ai cat mai multe detalii importante la nunta ta.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.