Setari Cookie-uri

Inspiratie de nunta: tot ce trebuie sa stii despre nunta la malul marii

Afla tot ceea ce trebuie sa stii pentru o nunta perfecta la malul marii!

Petrecerea de nunta pe plaja

foto: petrecere de nunta, shutterstock

O nunta organizata la malul marii nu este completa daca petrecerea de nunta nu este si ea organizata pe plaja. Stiu ca poate parea un pic mai complicat, dar gandeste-te cat de libere se vor simtii invitatele tale care nu vor avea nevoie de tocuri. Cat de bine va fi atunci cand briza marii se va simti si poate la final vei organiza o baie in apa marii alaturi de toti invitatii tai.

Rochia de mireasa potrivita

foto: tineri casatoriti, shutterstock

Daca te gandesti la o nunta pe malul marii trebuie sa fii foarte atenta la vestimentatia ta de mireasa. Cu siguranta nu vei putea alege o rochie in stil printesa sau pe cea in stil sirena. Pentru ca decorul este cat se poarte de natural, trebuie sa pastrezi aceasta nota si sa adopti o rochie cat mai simpla si mai diafana. Bineinteles ca nu trebuie sa uiti de o coronita din flori sau alte accesorii naturale care iti vor completa tinuta.

Citește și:

Machiajul perfect

Cu siguranta trebuie sa ai in vedere si acest lucru. Machiajul pentru o mireasa ce viseaza la o nunta pe malul marii trebuie sa fie unul cat mai natural, dar mai ales, rezistent la apa si la transfer. Apa, vantul, nisipul si briza marii sunt considerati mici dusmani ai machiajului, asa ca ai grija ce produse alegi sa folosesti pentru ziua ta perfecta.

foto prima pagina: colaj de nunta, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.