Setari Cookie-uri

Top 5 melodii pentru dansul mirilor

Nicio petrecere de nunta nu poate incepe fara dansul mirilor, un moment mult asteptat de catre invitati si foarte emotionant pentru tinerii casatoriti. Melodia acestui moment special este aleasa cu atentie de catre miri si exersata pana in cele mai mici detalii. Am pregatit pentru astazi 5 melodii petru dansul mirilor care sa va inspire in alegerile voastre.

Printre alte zeci sau sute de detalii pe care trebuie sa le ai in vedere pentru nunta ta, dansul mirilor este unul dintre cele mai importante. Trebuie sa alegi cu grija melodia astfel incat sa se potriveasca decorului de nunta, stilului vostru personal si mai ales stilului vostru de dans.

Mai mult ca sigur va trebui sa urmati si cateva cursuri de dans chiar daca sunteti dansatori inraiti. Un coregraf bun va poate realiza o coregrafie perfecta care sa va permita sa va miscati lejer si sa va surprindeti invitatii prin pasii vostri de dans.

Mai jos regasiti o scurta lista cu cele mai potrivite melodii pentru dansul mirilor.

Dean Martin - That's Amore

O melode potrivita pentru dansul mirilor ce transmite un mesaj cald si exprima in cuvinte sentimetele sincere si profunde dintre doi tineri indragostiti si proaspat casatoriti.

sursa video: youtube.com

Citește și:

Chayanne - Tiempo de Vals

Chayenne are o melodie perfecta pentru valsul mirilor. O melodie emotionanta si foarte usor de dansat printr-o coregrafie simpla care sa va permita sa va miscati lejer.

sursa video: youtube.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.