Setari Cookie-uri

Top 5 melodii pentru dansul mirilor

Nicio petrecere de nunta nu poate incepe fara dansul mirilor, un moment mult asteptat de catre invitati si foarte emotionant pentru tinerii casatoriti. Melodia acestui moment special este aleasa cu atentie de catre miri si exersata pana in cele mai mici detalii. Am pregatit pentru astazi 5 melodii petru dansul mirilor care sa va inspire in alegerile voastre.

Andrea Bocelli - Cuando Me Enamoro

Poate ca este unul dintre cei mai expresivi solisti, o voce calda si o prezenta deosebita. Andrea Bocelli va ofera o melodie absolut superba pentru dansul mirilor, o melodie ce va poate inspira sa creati o coregrafie emotionanta pentru a da startul petrecerii de nunta.

sursa video: youtube.com

Dirty Dancing - Time of My Life

Time of My Life este una dintre cele mai utilizate melodii pentru dansul mirilor pentru ca permite o coregrafie impresionanta daca mobilitatea si flexbilitatea sunt de partea voastra. In acelasi timp, este si o melodie vesela ce poate sa ii indemne pe invitati sa iasa la dans si sa inceapa petrecerea.

sursa video: youtube.com

Fanfan - Les Valses de Vienne

Dansul mirilor este de cele mai multe ori un vals plin de emotie si de pasiune. Cei doi tineri casatoriti aleg acest dans pentru ca poate avea o coregrafie usoara si pentru ca are un stil elegant ce se potriveste in cele mai multe dntre cazuri.

Citește și:

sura video: youtube.com

foto prima pagina: dans de nunta, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.