Setari Cookie-uri

1,2,3! 1,2,3! 1,2,3! VALS!

Traditia spune ca dupa ce mirii primesc invitatii trebuie sa deschida petrecerea printr-un dans, adica “valsul miresei”. Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru musafiri care vor fi cu ochii pe ringul de dans.

Traditia spune ca dupa ce mirii primesc invitatii trebuie sa deschida petrecerea printr-un dans, adica “valsul miresei”. Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru musafiri care vor fi cu ochii pe ringul de dans.

Te-a cam speriat treaba asta? Nu-i nimic!

Am gasit noi solutia: lectii de dans! Sunt o gramada de instructori bucurosi sa te pregateasca pentru marele dans. Acum depinde de tine daca doresti sa urmezi niste cursuri in grup sau unele particulare, la sediul scolii de dans respective sau chiar la tine acasa. Eu iti recomand sa lasi comoditatea la o parte si sa mergi la sala de dans. Gandeste-te ca vei avea la dispozitie o incapere mare, luminoasa si plina de oglinzi in care iti poti studia cu usurinta pozitia corpului si pasii.

Inca un avantaj pentru care iti recomand sa lucrezi cu instructorul este ca ai ocazia sa inveti in doua saptamani ce altii invat in doua luni. Veti putea invata cativa pasi esentiali pentru valsul vienez sau ca dansul vostru sa fie un moment de neuitat, ati putea invata o coregrafie intreaga.

Te intrebi cat timp ti-ar trebui pentru a invata?

• Doua sedinte sunt suficiente pentru a invata pasii de baza
• Patru sedinte te vor ajuta sa nu te faci de ras.
• Sase sedinte vor duce la acel moment memorabil.

Dar sa nu crezi ca daca lucrezi doar cu instructorul ai scapat. Sa nu fii lenesa! Acasa pune melodia aleasa si danseaza cu viitorul tau sot pana veti cadea lati. Cu ocazia asta nu doar veti invata sa dansati excelent in cuplu, dar se va si incinge atmosfera pentru o seara de amor pasional.

Si ca tot am mentionat de melodie, nu trebuie sa neglijezi acest detaliu important! Daca nu ai nici o melodie moderna care sa fie pe placul tau, poti apela oricand la unul din cele Saisprezece valsuri pentru pian ale lui Johannes Brahms. Sunt piese clasice si care poate vor trezi amintiri placute invitatilor. Daca nu, pentru voi cu siguranta vor trezi de acum inainte.

Trebuie sa-ti mai spun ca la sedintele de dans trebuie sa fii imbracata lejer, cu haine sport si din bumbac (doar nu vrei sa emani un miros neplacut care sa-I taie cheful de dans logodnicului tau), dar si mai importante sunt incaltarile. Alege unele sport, usoare, cu talpa flexibila care sa-ti usureze miscarea picioarelor. Dar mare grija, sa nu aluneci cu incaltamintea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.