Setari Cookie-uri

1,2,3! 1,2,3! 1,2,3! VALS!

Traditia spune ca dupa ce mirii primesc invitatii trebuie sa deschida petrecerea printr-un dans, adica “valsul miresei”. Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru musafiri care vor fi cu ochii pe ringul de dans.

Sigur ca te intrebi, doar nu o sa ma incalt in adidasi la nunta. In nici un caz! Cand veti stapani dansul asa cum trebuie, atunci puteti incepe sa exersati purtant incaltamintea aleasa pentru ziua cea mare.
Nu vreau sa-ti spulber iluziile, dar te previn ca tie iti va fi mai greu sa dansezi imbracata cu rochia de mireasa si cu tocuri de 12. Asa ca mare grija!

Tot am vorbit am vorbit despre ce trebuie sa faci ca sa inveti vals, dar nu am spus nimic de preturi, insa te previn ca nu e deloc ieftin. Pregateste-te sa scoti din buzunar in jur de 1 milion pentru fiecare sedinta, poate fi mai mult sau mai putin, in functie de durata fiecarei sedinte. In general sunt sedinte de 90 de minute sau de 120 de minute. Depinde de tine si de partenerul tau cat puteti rezista!

Un lucru e sigur. Este simplu ca 1,2,3! 1,2,3! 1,2,3! VALS!

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.