Setari Cookie-uri

Organizarea nuntii: intrebari frecvente

Cele mai comune 10 intrebari legate de organizarea unei nunti.

Cele mai comune 10 intrebari legate de organizarea unei nunti.

Intrebarea nr. 1: Cu cat timp inainte sa incep sa ma pregatesc?

Raspuns: Pregatirile pentru nunta incep in general cu un an inainte. Primul pas este sa fixezi data nuntii tinand cont de calendarul religios si alte detalii de care, din mtive personale, vrei sa tii cont. De exemplu, s-ar putea sa vrei sa stabilesti ziua nuntii la o data anume importanta pentru voi (ziua in care v-ati cunoscut, ziua de nastere a ta sau a lui, samd).

Intrebarea nr. 2: Cu cat timp inainte sa rezerv restaurantul?

Raspuns: Cu cat mai mult timp inainte. Nu putini au fost cei care au fost nevoiti sa isi amane nunta din cauza ca nu au gasit o locatie. Asa ca, din momentul in care ai luat decizia, primul drum trebuie sa il faci la restaurant. Ori, poate ar fi mai bine sa spunem primele drumuri fiindca este indicat sa vizitezi mai multe locatii, sa compari preturi si sa te hotarasti care iti place mai mult! Rezerva asadar restaurantul cu minim 6 luni inante (cel mai bine chiar un an ca sa dormi linistita!).

Intrebarea nr. 3: Si biserica?

Raspuns: Cu aproximativ 6-8 luni inainte se face programarea la biserica. Incearca sa alegi o biserica oarecum in apropierea restaurantului daca vrei sa pleci de la biserica direct la restaurant cu invitatii.

Intrebarea nr. 4: Dar cununia civila?

Raspuns: La starea civila e mai usor fiindca nu-i atat de multa “inghesuiala”. Este suficient sa te programezi cu 1-2 luni inainte de nunta.

Intrebarea nr. 5: Cu cat timp inainte se trimit invitatiile?

Raspuns: Invitatiile se trimit cu aproximativ 2 luni inainte de evenimentul propriu-zis, insa este bine sa fii prevazatoare si sa le comanzi cu cel putin 3 luni inainte. Nu se stie niciodata de unde sare ghinionul, prin urmare ia in calcul orice problema neprevazuta si rezerva-ti din start timp pentru a o rezolva. Daca totul merge cum a fost planificat, atunci vei avea mai mult timp pentru a le trimite!

Intrebarea nr. 6: Cum sa programez cununia de la biserica si petrecerea de la restaurant?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.