Setari Cookie-uri

Organizarea nuntii: intrebari frecvente

Cele mai comune 10 intrebari legate de organizarea unei nunti.

Raspuns: Grea intrebare, cu atat mai mult cu cat raspunsul il hotarasti singura. Cununia religioasa dureaza intre 30 si 90 de minute, in functie de cat de grabit de preotul. Deci ai de ales: fie fixezi petrecerea la un interval de 2 ore fata de cununia religioasa si pleci apoi direct catre restaurant, fie lasi un interval mai mare in care invitatii au timp sa mearga pana acasa, iar tu iti poti trage sufletul linistita, poti face poze cu mirele, familia si nasii, iar apoi poti fi sigura ca ajungi inaintea tuturor la restaurant pentru a-i primi.

Intrebarea nr. 7: Ce bacsis las ospatarilor?

Raspuns:
Aproximativ 10%.

Intrebarea nr. 8: Cum procedez cu decoratiunile?

Raspuns:
Cu aproximativ jumatate de an inainte de nunta, dupa ce ai hotarat locatia, poti negocia cu o agentie specializata in decoratiuni. Ei iti vor prezenta mai multe variante de aranjare iar tu iti poti alege. Daca au mai decorat restaurantul pe care l-ai ales tu si pentru alte nunti poti avea norocul sa iti arate fotografii si sa poti spune exact ce vrei. Ai grija insa, ei iti vor recomanda "cat mai mult" si "cat mai scump" posibil! Nu te lasa dusa de val!

Exista desigur si varianta sa-ti decorezi singura sala pentru nunta. Apeleaza in acest caz la ajutorul prietenilor si da frau liber imaginatiei!

Intrebarea nr. 9: Bun... ajungem la treburile femeiesti. Cand imi cumpar rochia de mireasa?

Raspuns: Este o optiune personala desigur, insa ar fi bine sa tii cont de cateva sfaturi: nu o lua prea devreme fiindca o vei proba seara de seara si te vei plictisi de ea inainte de nunta. Nu ai fi prima... Pe de alta parte nu lasa acest aspect pe ultima suta de metri fiindca, intr-un final, nimic nu este mai important decat sa aratam perfect in ziua nuntii si nu vrei sa alegi o rochie oarecare din lipsa de timp.

Daca vrei sa-ti faci rochia pe comanda la o croitoreasa, vorbeste din timp cu respectiva persoana ori casa de moda unde ai in plan sa iti faci rochia pentru ca fiecare casa de moda are un program propriu, in functie de ritmul de lucru si numarul de comenzi si este bine sa stii la ce sa te astepti. Pastreaza-ti de asemenea o perioada de timp “de rezerva” in cazul in care (Doamne fereste!) nu esti multumita de rezultat!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.