Setari Cookie-uri

10 greseli in organizarea nuntii

Ziua nuntii este poate cel mai frumos si cel mai asteptat moment din viata unei femei. Nu lasa grijile sau eventualele probleme ivite sa te indispuna!

Ziua nuntii este poate cel mai frumos si cel mai asteptat moment din viata unei femei. Nu lasa grijile sau eventualele probleme ivite sa te indispuna!

Iata de ce iti prezentam cateva greseli frecvente ce apar in organizarea nuntii si pe care le-ai putea evita.

1. Alegerea invitatilor. Lista de invitati trebuie sa contina persoanele pe care tu si viitorul sot le doriti cu adevarat. E drept, si parintii ar avea ceva de adaugat aici, dar uneori numarul lor de invitati devine prea mare sau invita persoane pe care nu le doriti. Este bine sa le ceri parerea, sa te sfatuiesti impreuna cu ei, pentru a evita reprosurile, sa le ceri ajutorul sau sfaturile, dar nunta este a voastra, voi decideti in final invitatii. Este de preferat sa ai din timp un numar relativ sigur al invitatilor, pentru a putea planifica localul, mesele etc.

2. Casetele video sau albumele foto te nemultumesc? Amintirile sunt foarte importante, pentru ca ele raman in urma acestui eveniment. Rudele pot cere si ele copii ale casetelor video, ceea ce duce la deteriorarea acestora. Trebuie gasit din timp un cameraman si un fotograf profesionist, care a participat la mai multe nunti, care sa lucreze cu produse de calitate si care sa reziste in timp.

3. Ziua si ora exacta a cununiei civile si religioase trebuie alese din timp, pentru a te asigura ca acestea se pot realiza in perioada pe care ti-o doresti.

4. Aspectul miresei este foarte important, astfel ca programarea din timp la coafor este esentiala. Pentru a fi convinsa ca o sa iti placa coafura si machiajul, este bine sa incerci din timp mai multe variante, sa vezi care ti se potriveste cel mai bine. Ai grija ca acest lucru sa nu il faci in apropierea nuntii, caci parul tau se poate deteriora si nu mai are un aspect placut. Intreaba coafeza de programul de concediu fiindca ai putea avea ghinionul ca acesta sa se suprapuna cu ziua nuntii, sau daca este insarcinata si momentul nasterii ar putea fi in perioada nuntii tale. Rochia si accesoriile trebuie alese si ele din timp, astfel incat sa te avantajeze.

5. O alta greseala frecventa ce trebuie evitata: costumul mirelui nu trebuie cumparat in ultimul moment. Poate sa nu gaseasca ceva sa ii placa sau sa ii vina bine, poate culoarea nu i se potriveste etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.