Setari Cookie-uri

10 greseli in organizarea nuntii

Ziua nuntii este poate cel mai frumos si cel mai asteptat moment din viata unei femei. Nu lasa grijile sau eventualele probleme ivite sa te indispuna!

6. Lumanarile si buchetul de nunta trebuie sa iti placa! Pentru a fi sigura ca florareasa a inteles exact ce vrei, ar fi bine sa fii prezenta cand se fac lumanarile si buchetul pentru a nu avea ulterior suprize neplacute in privinta florilor alese, culorilor, combinatiilor etc.

7. Muzica are un rol important. Ea binedispune invitatii si trebuie sa fie variata, sa implineasca in mare masura gusturile tuturor. Ai grija ca si in camera miresei sa ai in surdina o muzica ce sa iti starneasca voia buna. Si ca sa nu fii intrerupta mereu de cei care vor sa vina sa te vada cand te imbraci, roaga domnisoarele de onoare sa sfatuiasca oamenii ca in camera miresei nu se intra.

8. Atitudinea miresei. Ochii tuturor sunt indreptati asupra ta si a mirelui. De aceea trebuie sa arati impecabil. Daca ai cateva kilograme in plus, urmeaza o dieta cu mult timp inaintea nuntii, pentru a fi sigura de rezultate. Cu o zi inainte de nunta, incearca mancaruri usoare pentru a evita eventualele probleme de sanatate din ziua nuntii. Nu face multe programari in ziua nuntii, nu trebuie sa arati obosita. Zambeste, fii feminina si respectuoasa si nu uita sa multumesti fiecaruia pentru cadouri.

9. Toti invitatii au ajuns cu bine? Incearca sa asiguri un transport celor din afara orasului unde organizezi nunta, pentru a te asigura ca ajung cu bine la locatie si ca nu primesti o serie de telefoane pentru a-i orienta.

10. Banii trebuie sa fie suficienti. Asigura din timp bugetul pentru nunta, fa calculele cu tot ceea ce inseamna organizarea, astfel incat sa fie de ajuns si daca mai ramai cu ceva banuti inainte de ziua nuntii nu ii cheltui, caci nu se stie ce se iveste si trebuie sa fii pregatita.

Nu uita ca, in toata agitatia aceasta, sa ai grija si de “alesul” tau, caci, in fond, pentru voi este aceasta minunata zi.

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.