Setari Cookie-uri

10 sfaturi pentru culorile decorului de nunta

Pentru a crea o atmosfera de vis in ziua nuntii decorul trebuie ales cu grija. In afara de flori, local, aranjamente, culorile sunt foarte importante, ele pot crea o atmosfera calda, romantica, vesela etc. Pentru a alege nuantele potrivite m-am gandit la cateva sfaturi ce te-ar putea ajuta.

8. Ai grija, in cazul in care doresti o ambianta mai vesela si nu numai, sa nu alegi culori ce nasc contraste foarte mari. O alta greseala ar fi sa te gandesti la prea multe culori dominante. Nuntasii au nevoie de bunastare si energie, iar un decor prea colorat oboseste privirile, rezultatul putand fi acela ca oamenii sa se simta obositi mai devreme decat te-ai fi asteptat.

9. O alta componenta importanta a decorului o reprezinta florile. Culorile acestestora nu sunt extrem de variate, motiv pentru care ar trebui ca printre primii pasi pe care ii faci in organizarea decorului sa alegi florile si genul acestora. Stim ca florile au “personalitatea” lor, unele inspira romantism, altele gingasie etc. Flori frumoase intr-un decor nepotrivit pot strica aspectul general al peisajului de nunta.

10. In cazul in care ai la dospozitie mai multe camere, poti alege acelasi décor pentru toate sau... nu. Evident, este mai greu sa creezi fiecarei camere un decor al ei, dar te poti orienta dupa placerile invitatilor care vor avea mesele in acele camere, dupa luminozitatea camerei, numar de ferestre, inaltime etc. Intr-o sala intunecoasa, ce are culoarea peretilor inchisa, este de preferat sa nu alegi tot culori inchise pentru decor. Tot asa intr-o sala inalta un decor elegant, clasic ori romantic, candelabre masive sunt foarte potrivite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.