Setari Cookie-uri

Idei pentru cadoul de nunta

Alegerea cadoului de nunta reprezinta o situatie delicata de multe ori. Ne gandim ce sa alegem in asa fel incat sa le fie de trebuinta mirilor dar sa le si ramana ca o frumoasa amintire din partea noastra. Tot in alegerea cadourilor trebuie sa tinem cont de ceea ce si-ar dori mirii si sa fim atenti ca cele alese de noi pentru a fi daruite sa nu coincida cu alegerea altor invitati, astfel cadoul sa se repete.

Fiindca urmaza sa locuiasca impreuna, cele mai indicate sunt cadourile de casa noua, dar si alte cadouri simbolice sunt potrivite.

1. Un cadou frumos ar fi un set de lenjerie de pat din matase in culorile preferate de miri (daca le cunoasteti).

2. La fel de utile sunt tacamurile din argint, atent lucrate si puse intr-un suport special.

3. Pentru cinele romantice din viitor le puteti darui mirilor un suport frumos de doua lumanari.

4. Un set de pahare pentru mai multe bauturi : apa, vin, suc, lichior etc. Acestea sa fie elegant lucrate sau pot fi chiar din cristal.

5. Un album foto interesant, in care mirii isi vor pune fotografiile de nunta si cele din luna de miere. Astfel isi vor aminti cu placere de dumneavostra de fiecare data cand vor privi peste fotografiile de la inceputul casniciei lor.

6. Un cadou de apreciat ar fi un ceas de noptiera din argint, care eventual sa fie personalizat, sa aiba aspectul unei carti care se deschide si pe o parte sa fie o rama pentru fotografie si pe cealalta ceasul.

7. Serviciile de ceai, care pe langa cescute si ceainic sa contina (pentru amatorii de ceaiuri englezesti) un suport pentru lapte.

8. Un cadou interesant ar fi paharele din care vor bea mirii in ziua nuntii. Acestea sa fie decorate adecvat si personalizate. Cu siguranta insurateii nu vor uita un asemenea cadou.

9. Un set cu pilota si perne pentru dormitor ori perne decorative ar fi potrivite pentru nunta.

10. La fel de utile sunt seturile de portelanuri de 6-12 persoane, care pot avea si platouri pentru aperitive.
11. Indicate sunt si diverse obiecte decorative : statuiete, cristaluri, argintarie etc.

12. Obiectele de arta le-ar fi folositoare mirilor pentru a-si decora casa : tablouri, rame etc.

13. De nelipsit din orice casa sunt electrocasnicele, astfel ca le puteti darui insurateilor un mixer, un robot de bucatarie, o rasnita sau un filtru pentru cafeaua din fiecare dimineata, un cuptor cu microunde etc.

14. De nelipsit este si o masina de spalat, de ultima generatie. Tinerii ar aprecia foarte mult un astfel de cadou.

15. Pentru bugete mai mari un cadou minunat ar fi biletele pentru luna de miere. O destinatie atent aleasa, potrivita placerilor mirilor ar fi extraordinara, mai ales in cazul in care insurateii viseaza sa mearga intr-un loc anume.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.